icon

Je to duch na Mamateste?

lienkara
10. jan 2025

Ahojte chcem sa Vás opýtať či je to začínajúca čiarka alebo len duch na mamateste, mám 7 dní do Ms. Ďakujem .

Je to duch na Mamateste?Je to duch na Mamateste?
vandica
10. jan 2025

@lienkara na tom zelenom nevidím nič, ale na fialovom je ružová čiarka. Mamatest má veľa farbiva, takže tam je vidno skoro čiarku.

lienkara
autor
10. jan 2025

@vandica na zelenom nebolo nič ale na mamateste takáto čiarka robím si dlho mamatesty keďže sa snažíme o bábo ale takáto čiarka alebo duch sa mi to ešte nestalo tak preto sa pýtam .

vandica
10. jan 2025

@lienkara pozitívny je, už len nech silnie 🙂 držím palce!

bambulka711
10. jan 2025

@lienkara vyzerá to nádejne. Ja som veľmi podobnú čiarku mala 10 dní po ovulácii. Držím palce

lienkara
autor
10. jan 2025

Ale na intime nič nebolo vidno len mamateste trošičku bojím sa že to není ani pravda dúfam že to bude čiarka nie kanalik

bambulka711
10. jan 2025

@lienkara mamatest má viac farbiva, preto ukazuje skôr. Samozrejme, ešte je priskoro na závery, môže to byť kanálik, ale aj bábo, len potrebuje čas. Rovnako z toho môže byť biochemické. Takto tmavla u mňa, najvrchnejší je 10dpo. Dôležité je, koľko si po ovulácii a nie, koľko máš do menštruácie.

ina2405
10. jan 2025

@lienkara intime má o dosť menej farbiva, ale keď ukáže, už je to naozaj. Držím palce.

lienkara
autor
10. jan 2025

@ina2405 Ďakujem veľmi pekne snažíme sa cca dva roky tak by sme sa veľmi potešili .