Ani duch.
Tu je druhý, poobedny test
@anonym_autor niečo sa tam rysuje.... Koľko DPO ste.... Držím palce
@anonym_autor niečo sa tam rysuje.... Koľko DPO ste.... Držím palce
@anonym_84735a 10 dpo a 1 deň do ms
Tu je druhý, poobedny test
@anonym_autor ja vidim na oboch testoch aj druhu ciarku, hoci je slaba, ale je tam.
Aj ja vidim 2 ciarky, ale na Pepino sa nespoliehaj, treba kupit kvalitnejsie testy. Mne ukazal kraanu ruzovu ciarku a tehotentsvo to nebolo a zakazdym nejakeho ducha, kym oatatne testy boli biele. Woman Secret ma nesklamal nikdy.
No neviem, na tom druhom cosi vidno ale je to také akoby som povedala rozmazane? Ja ked som mala čiarku takuto slabucku (napr v den kedy mi mal prist ms), tak vzdy je bola ohranicena a takej hrubky ako kontrolna..ze sice slabucka co sa tyka farbiva, ale bolo jasne ze je to ciarka. Tak ako poslala anonym_84735a.
Takze toto autorkine mi ako pozitivna ciarka velmi nepripadá..
@anonym_84735a 10 dpo a 1 deň do ms
@anonym_autor aka je znacka druheho testu? Ak TOTO, tie tiez robia falosne ciarky ako Pepino.
@anonym_autor aka je znacka druheho testu? Ak TOTO, tie tiez robia falosne ciarky ako Pepino.
@martyzpp in:time
No neviem, na tom druhom cosi vidno ale je to také akoby som povedala rozmazane? Ja ked som mala čiarku takuto slabucku (napr v den kedy mi mal prist ms), tak vzdy je bola ohranicena a takej hrubky ako kontrolna..ze sice slabucka co sa tyka farbiva, ale bolo jasne ze je to ciarka. Tak ako poslala anonym_84735a.
Takze toto autorkine mi ako pozitivna ciarka velmi nepripadá..
@katulienka160 dnes ráno, pride mi to viac “ohraničené “ čo myslíš ? 🥹
@anonym_autor o aaaaano, toto vyzera velmi nadejne 😊 takto nejako vyzerali moje prve pozitivne testy, ktore maju teraz 5, 2 roky a tretie kope v bruchu 😁 otestuj zase o dva dni. Drzim palce velmi ❤️
@anonym_autor vyzerá to nádejne ale mamatesty a pepino testy sú veľmi nespoľahlivé. Kúp si dr max alebo livsane.
@anonym_autor ja som mala taký test po dvoch dňoch meškania. A tehotná som bola. Takze nádej tam je. Napr pepino mi vtedy ukázal silnejšiu čiarku.
@anonym_autor o aaaaano, toto vyzera velmi nadejne 😊 takto nejako vyzerali moje prve pozitivne testy, ktore maju teraz 5, 2 roky a tretie kope v bruchu 😁 otestuj zase o dva dni. Drzim palce velmi ❤️
@katulienka160 myslite že mi ukáže výsledok už aj digitálny test ?
@katulienka160 myslite že mi ukáže výsledok už aj digitálny test ?
@anonym_autor pri prvom som digitálny robila v den meskania a ukazal mi uz.. a teraz pri tretom som si clear blue robila na treti den meskania a ukazalo mi pekne 2-3 tyzdne, co sedelo. Akoze na tycinkovom som uz vtedy mala riadne ciarky, ale mala som ho kupeny tak reku otestujem aj ten 😁
Tak mozte skusit 😊 ale naj z ranneho mocu, tak najskor zajtra
@anonym_autor pri prvom som digitálny robila v den meskania a ukazal mi uz.. a teraz pri tretom som si clear blue robila na treti den meskania a ukazalo mi pekne 2-3 tyzdne, co sedelo. Akoze na tycinkovom som uz vtedy mala riadne ciarky, ale mala som ho kupeny tak reku otestujem aj ten 😁
Tak mozte skusit 😊 ale naj z ranneho mocu, tak najskor zajtra
@katulienka160 zda sa mi alebo je silnejšia ? Začínam sa tešiť 🥹
@anonym_autor myslim,ze tesenie je na mieste 🫶😊 toto je urcite pozitivny test...velmi drzim palce, az sa pekne drziiiii ❤️ o dva dni ked tak dalsi test, to uz by mali byt zase silnejšie...zajtra nie, netreba kazdy den 😁
@anonym_autor zvedava som,robila si si ďalší test dnes? 😁
@anonym_autor zvedava som,robila si si ďalší test dnes? 😁
@katulienka160 Áno, už som sa objednala aj ku doktorke o 2 tyždne. Bolo to dlhé čakanie na ten správny moment, robiť test 🤯🤗
@katulienka160 Áno, už som sa objednala aj ku doktorke o 2 tyždne. Bolo to dlhé čakanie na ten správny moment, robiť test 🤯🤗
@anonym_autor gratulujem veľmi!!! ❤️ Tak nech sa drobatko drzi zubami nechtami 😁😁
@anonym_autor gratulujem veľmi!!! ❤️ Tak nech sa drobatko drzi zubami nechtami 😁😁
@katulienka160 ďakujem krásne ❤️

@anonym_autor nič tam nieje