icon

Je to duch na tehotenskom teste, alebo len kanálik?

kritar276
28. júl 2025

Dobrý deň , otázka je to duch čo vidím alebo len kanálik?

Je to duch na tehotenskom teste, alebo len kanálik?
anonym_be7f24
28. júl 2025

Ja som dnes taktiež pridávala diskusiu. Je to pepino? Mne duchoval a teraz v strachu budem čakať ďalšie dva dni. Ale vsade píšu že sa ukazujú falošne pozitívne a to ma drží nad vodou

kritar276
autor
28. júl 2025
@anonym_be7f24

Ja som dnes taktiež pridávala diskusiu. Je to pepino? Mne duchoval a teraz v strachu budem čakať ďalšie dva dni. Ale vsade píšu že sa ukazujú falošne pozitívne a to ma drží nad vodou

@anonym_be7f24 áno pepino. Ja práveže čakám že bude pozitívny preto som v rozpakoch či je či nieje. MS mešká tak som čakal že bude silný.

nin12345
28. júl 2025
@kritar276

@anonym_be7f24 áno pepino. Ja práveže čakám že bude pozitívny preto som v rozpakoch či je či nieje. MS mešká tak som čakal že bude silný.

@kritar276 skús iný ale myslím si že keď mešká MS bola by to vidno viacej. Tieto pepino testy zbytočne vystrašia ženy čo tehotné byť nechcú a zbytočne falošne potešia ženy čo tehotné byť chcú. Ale budem ti držať palce

kritar276
autor
28. júl 2025
@nin12345

@kritar276 skús iný ale myslím si že keď mešká MS bola by to vidno viacej. Tieto pepino testy zbytočne vystrašia ženy čo tehotné byť nechcú a zbytočne falošne potešia ženy čo tehotné byť chcú. Ale budem ti držať palce

@nin12345 tak snáď za dva dni bude dôvod na radosť. V oboch prípadoch

beata_k
28. júl 2025

@kritar276 V prvom rade je rozmoceny, takze neplatny.

nin12345
28. júl 2025
@beata_k

@beata_k mne nepripadá že by ho mala rozmoceny. Podľa čoho súdiš?

beata_k
28. júl 2025
@nin12345

@beata_k mne nepripadá že by ho mala rozmoceny. Podľa čoho súdiš?

@nin12345 Ved kontrolna ciarka je uplne mimo okrajov. Normalne ma jasne a pevne ohranicenie. Tato to nema. A potom sa tu nahanaju duchovia a kanaliky.

anonym_421cea
28. júl 2025

@kritar276 aj ja som mala dnes na teste ducha

kritar276
autor
28. júl 2025
@anonym_421cea

@anonym_421cea váš vyzerá lepšie. Moja druhá čiarka je iba taká tenučká

nika_val
28. júl 2025
@anonym_421cea

@kritar276 v tvojom prípade by som to brala ako negatívny výsledok
Ms mešká takže čiarka už mala byť zretelnejšia oveľa. Samozrejme ak do pár dní ms nepríde tak skusiť další test ale toto by som nebrala ako nejakú nádej.

@anonym_421cea tuna sa niečo marí ale tiež zaleží od toho ako si na tom s cyklom
Mešká ti? Čiarka vyzerá skor sivá ako ružová takže skôr kanálik

valentinaaa5985
Autor odpoveď zmazal
anonym_421cea
28. júl 2025
@nika_val

@kritar276 v tvojom prípade by som to brala ako negatívny výsledok
Ms mešká takže čiarka už mala byť zretelnejšia oveľa. Samozrejme ak do pár dní ms nepríde tak skusiť další test ale toto by som nebrala ako nejakú nádej.

@anonym_421cea tuna sa niečo marí ale tiež zaleží od toho ako si na tom s cyklom
Mešká ti? Čiarka vyzerá skor sivá ako ružová takže skôr kanálik

@nika_val naživo vyzerá doružova tá čiarka.... Nie ešte nemešká má prísť za 2-3 dni

3petka
28. júl 2025
@beata_k

@beata_k vôbec nie je rozmočený. Rozmočený test vypadá úplne inak.
@kritar276 skús za 2 dni, je to ešte slabunké.

kritar276
autor
28. júl 2025
@3petka

@beata_k vôbec nie je rozmočený. Rozmočený test vypadá úplne inak.
@kritar276 skús za 2 dni, je to ešte slabunké.

@3petka ďakujem, skúsim

nika_val
28. júl 2025
@anonym_421cea

@nika_val naživo vyzerá doružova tá čiarka.... Nie ešte nemešká má prísť za 2-3 dni

@anonym_421cea tak ak to bude ono tak v deň očakávanej ms skus test a mala by byť silnejšia tá čiarka

anonym_421cea
28. júl 2025
@nika_val

@anonym_421cea tak ak to bude ono tak v deň očakávanej ms skus test a mala by byť silnejšia tá čiarka

@nika_val dúfam... Minulý rok dom mala MA takže tehotenstvo by potešilo neskutočne

karlamon
28. júl 2025

@kritar276 negatívny.. Pepino taketo čiarky robí aj keď ho obleješ čistou vodou 🫣 mne deň pred MS ukázal krásne silnú čiarku.. Skus iný 😊

anonym_be7f24
30. júl 2025

@kritar276 tak ako to vyzerá? Testovala si ešte potom? U mňa dnes snehobiele chvalabohu. Verím že u teba zas naopak

kritar276
autor
1. aug 2025
@anonym_be7f24

@kritar276 tak ako to vyzerá? Testovala si ešte potom? U mňa dnes snehobiele chvalabohu. Verím že u teba zas naopak

@anonym_be7f24 bohužial u mňa nič a prišiel aj menzes akurát dnes.