Je to duch na tehotenskom teste, alebo len kanálik?
Dobrý deň , otázka je to duch čo vidím alebo len kanálik?

Ja som dnes taktiež pridávala diskusiu. Je to pepino? Mne duchoval a teraz v strachu budem čakať ďalšie dva dni. Ale vsade píšu že sa ukazujú falošne pozitívne a to ma drží nad vodou
@anonym_be7f24 áno pepino. Ja práveže čakám že bude pozitívny preto som v rozpakoch či je či nieje. MS mešká tak som čakal že bude silný.
@anonym_be7f24 áno pepino. Ja práveže čakám že bude pozitívny preto som v rozpakoch či je či nieje. MS mešká tak som čakal že bude silný.
@kritar276 skús iný ale myslím si že keď mešká MS bola by to vidno viacej. Tieto pepino testy zbytočne vystrašia ženy čo tehotné byť nechcú a zbytočne falošne potešia ženy čo tehotné byť chcú. Ale budem ti držať palce
@kritar276 aj ja som mala dnes na teste ducha
@kritar276 aj ja som mala dnes na teste ducha
@kritar276 v tvojom prípade by som to brala ako negatívny výsledok
Ms mešká takže čiarka už mala byť zretelnejšia oveľa. Samozrejme ak do pár dní ms nepríde tak skusiť další test ale toto by som nebrala ako nejakú nádej.
@anonym_421cea tuna sa niečo marí ale tiež zaleží od toho ako si na tom s cyklom
Mešká ti? Čiarka vyzerá skor sivá ako ružová takže skôr kanálik
@kritar276 v tvojom prípade by som to brala ako negatívny výsledok
Ms mešká takže čiarka už mala byť zretelnejšia oveľa. Samozrejme ak do pár dní ms nepríde tak skusiť další test ale toto by som nebrala ako nejakú nádej.
@anonym_421cea tuna sa niečo marí ale tiež zaleží od toho ako si na tom s cyklom
Mešká ti? Čiarka vyzerá skor sivá ako ružová takže skôr kanálik
@nika_val naživo vyzerá doružova tá čiarka.... Nie ešte nemešká má prísť za 2-3 dni
@anonym_421cea tak ak to bude ono tak v deň očakávanej ms skus test a mala by byť silnejšia tá čiarka
@nika_val dúfam... Minulý rok dom mala MA takže tehotenstvo by potešilo neskutočne
@kritar276 tak ako to vyzerá? Testovala si ešte potom? U mňa dnes snehobiele chvalabohu. Verím že u teba zas naopak

Ja som dnes taktiež pridávala diskusiu. Je to pepino? Mne duchoval a teraz v strachu budem čakať ďalšie dva dni. Ale vsade píšu že sa ukazujú falošne pozitívne a to ma drží nad vodou