Je to duch na teste?
Ahojte. Neviem či mi už šibe, ale vidíte tam niečo? Velmi ťažko sa to foti, ale pri niektorých uhloch to tam vidím....

ked sa to tazko fotil, co tam mame vidiet? co ti asi na to mozeme povedat, ked nevidime ani to,c o ty nazivo?
ak sa ti zda, ze tam nieco je, tak sa nepytaj na nete, lebo je to zbytocne, ale pockaj par dni a urob test znovu.
@jasmine_3 áno vidím negatívny test
Jedna ciarka, negativny ...uz ti meska?
Cisty ako lalia
@denisa1230 vašu fotku som videla už v minimálne 3 diskusiách a dokonca aj vy ste jednu založila. Nie, váš test je negatívny ako vám písali už viaceré ženy, a navyše pepino duchujú a sú nespoľahlivé. Spravte si iný o pár dní. Stále platí pravidlo ak sú 2 čiarky, ste tehotná, ak je 1 netreba hľadať duchov.
Ahojte žienky, je toto duch alebo testovací kanálik? Som 10 alebo 11dpo, 3 dní do ms...
@biankabianka neries tento test, zopakuj test a uvidis ci silnie. na zaciatku moze silniet slabulinko. mozes testy urobit aj ob den,a le realne zhodnotit a viditelne zhodnotit je najlepsie za tyzden, rpiapdne apson za nejakych 5dni.
ak tento test nieco znamena, z a tyzden by teoreticky mali byt kolajnice.
@majamat ďakujem jasne že keby niekto povie že je to duch nemyslím si hneď že som tehotná, len ma zaujímalo čo je ta čiarka, lebo nemám s tým vôbec skúsenosť, keď som si robila prvý tehotenský test mala som už pár dní meškanie a mala som krásne koľajnice a teraz keď sa snažíme o druhé sa mi vždy zdali testy jasne biele bez tohto, len neviem či som to až tak skúmala aj vtedy... tak ma zaujímalo, či takto vyzerá ten kanálik alebo to môže byť aj duch. Nemá to ale farbu tak asi len kanálik, ale samozrejme počkám na ms
@biankabianka slabucka ciarka sa nazyva dcu,a le ved je uplne jedno ako to pomenujes, dolezity je vyznam tej ciarky a ucel testu. ak je ucl uakzat tehu, pokial to test jesne nepotvrdi, nevyvrati, netreba sa nim az tak zaoberat, iba ho treba zobrat an vedomie a odkontrolovat znovu po nejakom case.
hoci sa tu casto polemizuje nad tym,c i kanalik, ci duch, v tomto teda plati co som napisal, ej to uplne jedno, lebo cas ukaze co to bolo. navyse treba brat do uvahy, ze fotky skresluju. cize ty to vidis lepsie,a ko my tu na foto.
kolko ti meska?
@majamat máš pravdu🙂 ja som chcela ešte počkať 2dni s testovaním, ale som teraz dosť chorá a môžem len taky sirup pre ,,tehotné,, keby náhodou, ale až tak nezaberá tak som chcela skúsiť, že či náhodou, či si môžem dat silnejší nejaký... ešte mi práveže nemešká, mám asi 10 alebo 11dpo a menštruácia ma prísť vo štvrtok, čiže o 3 dni
@biankabianka tak to este nie je stratene, asi musis davat trosku pozor na leiky,a j ked na zaciatku nie je babo s maternicou tak spojene,a by ho to ovplyvnilo. prakticky mnohe tehulky a obzvlast v minulosti uzivali leiky aj do vyssieho stadia tehu, lebo neboli testy. cize az tak zasadne by sa nic stat nemalo.
@majamat ďakujem 🙂

@jasmine_3 nech sa pozerám ako pozerám nič tam nie je..,,🤷♀️