icon

Je to duch na teste?

jasmine_3
10. máj 2022

Ahojte. Neviem či mi už šibe, ale vidíte tam niečo? Velmi ťažko sa to foti, ale pri niektorých uhloch to tam vidím....

Je to duch na teste?
dadka128
10. máj 2022

@jasmine_3 nech sa pozerám ako pozerám nič tam nie je..,,🤷‍♀️

ajko2011
10. máj 2022

@jasmine_3 ani ja tam nič nevidím

majamat
10. máj 2022

ked sa to tazko fotil, co tam mame vidiet? co ti asi na to mozeme povedat, ked nevidime ani to,c o ty nazivo?

ak sa ti zda, ze tam nieco je, tak sa nepytaj na nete, lebo je to zbytocne, ale pockaj par dni a urob test znovu.

nelca0510
10. máj 2022

@jasmine_3 1 ciarka

christinka1
10. máj 2022

@jasmine_3 áno vidím negatívny test

sense
10. máj 2022

Jedna ciarka, negativny ...uz ti meska?

kitycat
10. máj 2022

Cisty ako lalia

denisa1230
18. okt 2022

Co myslite?

retep00
18. okt 2022

@denisa1230 vašu fotku som videla už v minimálne 3 diskusiách a dokonca aj vy ste jednu založila. Nie, váš test je negatívny ako vám písali už viaceré ženy, a navyše pepino duchujú a sú nespoľahlivé. Spravte si iný o pár dní. Stále platí pravidlo ak sú 2 čiarky, ste tehotná, ak je 1 netreba hľadať duchov.

donaa111
13. feb 2023

Ahojte vidíte tam niečo či to len mne šibe? 😀

majamat
13. feb 2023

@donaa111 na co patras, pockaj par dni a opakuj test, an co je toto dobre?
ak si tehu, ukaze ti to test za par dni, nie zeny na nete.

jaradkaja
10. máj 2023

Ahojte, vidim tam druhu ciarku iba ja ? 🤦🏻‍♀️

nelca0510
10. máj 2023

@jaradkaja nemáš normalnu foto? Podľa návodu nemáš test dať do negativu

macicka111
13. sep 2023

🤷🤷🤷🤷

biankabianka
17. mar 2025

Ahojte žienky, je toto duch alebo testovací kanálik? Som 10 alebo 11dpo, 3 dní do ms...

biankabianka
17. mar 2025
majamat
17. mar 2025

@biankabianka neries tento test, zopakuj test a uvidis ci silnie. na zaciatku moze silniet slabulinko. mozes testy urobit aj ob den,a le realne zhodnotit a viditelne zhodnotit je najlepsie za tyzden, rpiapdne apson za nejakych 5dni.

ak tento test nieco znamena, z a tyzden by teoreticky mali byt kolajnice.

biankabianka
17. mar 2025

@majamat ďakujem jasne že keby niekto povie že je to duch nemyslím si hneď že som tehotná, len ma zaujímalo čo je ta čiarka, lebo nemám s tým vôbec skúsenosť, keď som si robila prvý tehotenský test mala som už pár dní meškanie a mala som krásne koľajnice a teraz keď sa snažíme o druhé sa mi vždy zdali testy jasne biele bez tohto, len neviem či som to až tak skúmala aj vtedy... tak ma zaujímalo, či takto vyzerá ten kanálik alebo to môže byť aj duch. Nemá to ale farbu tak asi len kanálik, ale samozrejme počkám na ms

majamat
17. mar 2025

@biankabianka slabucka ciarka sa nazyva dcu,a le ved je uplne jedno ako to pomenujes, dolezity je vyznam tej ciarky a ucel testu. ak je ucl uakzat tehu, pokial to test jesne nepotvrdi, nevyvrati, netreba sa nim az tak zaoberat, iba ho treba zobrat an vedomie a odkontrolovat znovu po nejakom case.

hoci sa tu casto polemizuje nad tym,c i kanalik, ci duch, v tomto teda plati co som napisal, ej to uplne jedno, lebo cas ukaze co to bolo. navyse treba brat do uvahy, ze fotky skresluju. cize ty to vidis lepsie,a ko my tu na foto.

kolko ti meska?

biankabianka
17. mar 2025

@majamat máš pravdu🙂 ja som chcela ešte počkať 2dni s testovaním, ale som teraz dosť chorá a môžem len taky sirup pre ,,tehotné,, keby náhodou, ale až tak nezaberá tak som chcela skúsiť, že či náhodou, či si môžem dat silnejší nejaký... ešte mi práveže nemešká, mám asi 10 alebo 11dpo a menštruácia ma prísť vo štvrtok, čiže o 3 dni

majamat
17. mar 2025

@biankabianka tak to este nie je stratene, asi musis davat trosku pozor na leiky,a j ked na zaciatku nie je babo s maternicou tak spojene,a by ho to ovplyvnilo. prakticky mnohe tehulky a obzvlast v minulosti uzivali leiky aj do vyssieho stadia tehu, lebo neboli testy. cize az tak zasadne by sa nic stat nemalo.

biankabianka
17. mar 2025

@majamat ďakujem 🙂