Je to kanáik?
Ahojte baby, meska mi ms 4 dni, co sa mi nestava. Ovulku neviem presne kedy som mala, ale zvyknem mat neskor, 16-20dc (cykly mam 26-27 dnove). Na dnesnom teste sa mi nieco zda, ale vsimla som si to az ked som ho sla vyhodit. Moze to byt kanalik? Kanalik je vidno iba na mokrom teste alebo aj ked zaschne? Prave som dnes chcela volat dokimu ze ms nikde, tak teraz neviem ci pockat este. Potom su ale sviatky…
Osobne až tak na kanáliky neverím, iba raz som ho zazrela na teste a po chvíli zmizol. Toto je podľa mňa čiarka, či bude silnieť uvidíš. Držím palce.
pockaj pockaj, po 2 dnoch zopakuj test.... ale podla mna tehotna nie si.
Podla mna tam je duch,skus o 2 dni,drzim palce🍀
Dakujem za odpovede. Dnes kupim tu istu znacku, doma uz nemam a spravim rano. Ak tam nic nebude volam doktorovi, nexh ma radsej pozrie ci nemam cystu 🙈
Kanalik je prave na zaschnutom vidno. Skus ten test este raz namocit, ale teraz iba do vody. Ak je to kanalik, ciarka sa preplachne a zmizne. Ak tam ma byt, tak ostane.
Ja som mala presnne takto isto slaby a tiez som si to vsimla az po zaschnuti na druhy den ked som ho isla vyhodit. Bolo to v den kedy mala prist menstruacia a bola som tehotna.
@darling111 gratulujem
@darling111 ahoj, robila a bolo tam znovu nieco vidiet ale menej. Potom som ale zacala trochu spinit. Asi sa uz spusti ms. Tebe drzim palce nech to vyjde ✊
Ja som mal pri oboch takú silneli a silneli a bola som tehotná... Už keď som mala slabú ako ty šla som ku gyn zobrala krv a tehotná som bola...
Bola som 2 týždne tehotná a nebola na Sone ešte nič vidieť povedal ze mam prísť o 2 tZdne a už tam bola malá fazuľka vidno 🙂
@mischell333 mne sa spustila ms. Ked tam cosi bolo tak sa neudrzalo :( alebo to byol nejaky chybny test. Biochemicke som mala uz 2x a mala som silnejsie ciarky, len netmavli.
@darling111 ty si ako dopadla?
No dopadla som rovnako... Z krvi potvrdene, no pri opakovanom odbere krvi mi hodnota HCG začala klesať... Biochemické... Už druhé tento rok 😭 krásne Vianoce mam, a včera som už začala aj krvácať.
@darling111 och to mam mrzi. Snad nabuduce sa uz podari..

Este foto testu