Keď nakloním mobil vidno niečo.🍀
@edien Dakujem za názor veľmi by som si priala no zatiaľ je to negatívne podľa mňa ale som zvedavá čo o pár dní drž mi palce 🤍
@veronika4495 áno je to také že sa človek musí namáhať aby videl....možno je to len ten kanálik nevadí ďakujem🙏
@veronika4495 kúsila som ale nejde mi to zachytiť ... kašľať o pár dní budem vedieť lepšie 😅 pripadám si ako debil
prosim ta preco si robis test ked este to takmer nevidno?
pockaj si este 5-6 dni... a spravis test..
Aky ma zmysel toto rozoznavanie ciarociek a kanalikov?
@zmrzlinka2021 pozri každý sme iný niekto sa proste chce radšej nadrsno dozvedieť že nič ako sa naťahovať či áno nie a byť zvedavá ja sa nezložim keď dostanem menzes neviem prečo by som sa netestla keď mi za deň dva majú prísť moje dni ...dlhšie sa nedarí a teraz som si po roku len tak chcela urobiť test 🙂 mňa to náhodou baví ja som asi ten typ že sa radujem s každou babou ktorá tu prispeje dvoma čiarkami a neplačem pre to do vankúša asi som ten typ čo si dokáže poklebetit aj o jednociarkovom tehu teste proste ma to baví a už sa neviem dočkať keď sa raz zadarí keby sa tu zozieram nič ti nepoviem ale ľutovať sa pre jednu čiarku nemienim tak kde je problém? 🤍
@veronika4495 áno áno viem ďakujem len tak som po dlhej dobe chcela skúsiť test lebo som už aj zabudla aký to je pocit napätia 😅
@zmrzlinka2021 a aky ma zmysel takto,, povzbudzovat" zenu, ktora tuzi po dietatku?
Podla mna to musi byt hrozne, ked to skusaju, potom si idu oci vyocit na takychto testoch, dufaju a nic. Chapem zeny, ktore si robia testy hoci aj hodinu po sexe. A zo srdca im prajem tu druhu ciarku.
A koľko si dpo? Podľa mna to čo vidíš je kanalik. X som mala takých testov rôznej značky. Vždy to bol kanalik.
Ale držím prsty
@tafita si veľmi milá vďaka toto ma vie aj podporit že aj zabudnem na nejaké tehotenstvo a tak. Vie mi to fakt zlepšiť deň a aj keď som vo vnútri po dlhej dobe čo sa nedarí presvedčená že príde ms proste ma poteší len tak konverzácia s hocijakou osobou ktorá možno prežíva to isté a len tak si pokecať💕 vďaka ani mi tak nešlo o tu čiarku ale len tak sa vykecat
@tulipanicek dnes som 11dpo alebo 12dpo za dva dni by som mala mať ms skúsim najskôr až keď by meškali tiež sa prikláňam k tomu že to bude najskôr kanálik 😌
@tulipanicek krásna čiarka 😍 to teraz niekedy či to máš uloženú fotku?
@tulipanicek Tak gratulujem💕 to musí byť krásny pocit
@tulipanicek áno vidím to bude asi môj prípad ale ďakujem💕🤰 a príjemné tehulkovanie
Ja vidím na tej druhej foto tiež niečo,ale možno aj ja bluznim😅
Ahoj , ja keď som si robila test 10 dni dpo tak som mala presne takú istú čiarku ako ty , proste bolo ju vidno len z nejakého uhlu a voľným okom 😅😊 tak drzim palce nech čiarka silnie , pretože ja si myslím že je to mini dusik keďže čiarka je skôr do ružova než do sivá 😉 a z blbých komentárov si nič nerob tu na mk sú majsterky sveta totižto poniektore😅😊
Skús odfotiť pod lepším svetlom a spraviť test z ranného moču. To odporúčajú pri všetkých testoch
@edien hahah pobluznene 😅😅😅
@nika12323 ďakujem za odpoveď aj keď v to nedokážem veriť kým ju neuvidím riadne tmavú tak si ma povzbudila a pomohla si mi💕💕😍 vďaka moc uz len tá pozitívna energia ktorá ide z tvojej správy mi dáva dobrú náladu aj keby sa mi teraz ms spustil😅😅😅
@mamina1419 určite dám vedieť či prišla ms alebo keď sa testnem o pár dní neskôr že ako som dopadla
Ja vidím na prvej aj na druhej, aj keď malo ale niečo tam je 😇
@jaass ďakujem uvidíme čo za dva dni skúsim ďalší
Držím palce 😇
@jaass ďakujem💕
@elinosar Skús pridať lepšiu fotku. Je to Dr Max? Foteny v limite z návodu?

Ospravedlňujem sa ale akosi sa mi tu znížila kvalita fotky. Reálne to vidieť viac.