icon

Je to kanálik či duch?

7. feb 2022

Ak tieto diskusie niekoho nebavia prosím nereagovať je plno ďalších tém kde sa dá zapojiť. Normálnym odpovediam vopred ďakujem. Zopakujem test o tri štyri dni no nedalo mi keďže už je to dlhá doba čo sa nedarí 🙂.

Je to kanálik či duch?
Strana
z2
autor
7. feb 2022

Ospravedlňujem sa ale akosi sa mi tu znížila kvalita fotky. Reálne to vidieť viac.

edien
7. feb 2022

Keď nakloním mobil vidno niečo.🍀

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
autor
7. feb 2022

@edien Dakujem za názor veľmi by som si priala no zatiaľ je to negatívne podľa mňa ale som zvedavá čo o pár dní drž mi palce 🤍

autor
7. feb 2022

@veronika4495 áno je to také že sa človek musí namáhať aby videl....možno je to len ten kanálik nevadí ďakujem🙏

autor
7. feb 2022

@veronika4495 kúsila som ale nejde mi to zachytiť ... kašľať o pár dní budem vedieť lepšie 😅 pripadám si ako debil

zmrzlinka2021
7. feb 2022

prosim ta preco si robis test ked este to takmer nevidno?
pockaj si este 5-6 dni... a spravis test..
Aky ma zmysel toto rozoznavanie ciarociek a kanalikov?

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
autor
7. feb 2022

@zmrzlinka2021 pozri každý sme iný niekto sa proste chce radšej nadrsno dozvedieť že nič ako sa naťahovať či áno nie a byť zvedavá ja sa nezložim keď dostanem menzes neviem prečo by som sa netestla keď mi za deň dva majú prísť moje dni ...dlhšie sa nedarí a teraz som si po roku len tak chcela urobiť test 🙂 mňa to náhodou baví ja som asi ten typ že sa radujem s každou babou ktorá tu prispeje dvoma čiarkami a neplačem pre to do vankúša asi som ten typ čo si dokáže poklebetit aj o jednociarkovom tehu teste proste ma to baví a už sa neviem dočkať keď sa raz zadarí keby sa tu zozieram nič ti nepoviem ale ľutovať sa pre jednu čiarku nemienim tak kde je problém? 🤍

autor
7. feb 2022

@veronika4495 áno áno viem ďakujem len tak som po dlhej dobe chcela skúsiť test lebo som už aj zabudla aký to je pocit napätia 😅

tafita
7. feb 2022

@zmrzlinka2021 a aky ma zmysel takto,, povzbudzovat" zenu, ktora tuzi po dietatku?
Podla mna to musi byt hrozne, ked to skusaju, potom si idu oci vyocit na takychto testoch, dufaju a nic. Chapem zeny, ktore si robia testy hoci aj hodinu po sexe. A zo srdca im prajem tu druhu ciarku.

tulipanicek
7. feb 2022

A koľko si dpo? Podľa mna to čo vidíš je kanalik. X som mala takých testov rôznej značky. Vždy to bol kanalik.
Ale držím prsty

autor
7. feb 2022

@tafita si veľmi milá vďaka toto ma vie aj podporit že aj zabudnem na nejaké tehotenstvo a tak. Vie mi to fakt zlepšiť deň a aj keď som vo vnútri po dlhej dobe čo sa nedarí presvedčená že príde ms proste ma poteší len tak konverzácia s hocijakou osobou ktorá možno prežíva to isté a len tak si pokecať💕 vďaka ani mi tak nešlo o tu čiarku ale len tak sa vykecat

autor
7. feb 2022

@tulipanicek dnes som 11dpo alebo 12dpo za dva dni by som mala mať ms skúsim najskôr až keď by meškali tiež sa prikláňam k tomu že to bude najskôr kanálik 😌

tulipanicek
Autor odpoveď zmazal
autor
7. feb 2022

@tulipanicek krásna čiarka 😍 to teraz niekedy či to máš uloženú fotku?

tulipanicek
Autor odpoveď zmazal
autor
7. feb 2022

@tulipanicek Tak gratulujem💕 to musí byť krásny pocit

tulipanicek
Autor odpoveď zmazal
autor
7. feb 2022

@tulipanicek áno vidím to bude asi môj prípad ale ďakujem💕🤰 a príjemné tehulkovanie

edien
7. feb 2022

Ja vidím na tej druhej foto tiež niečo,ale možno aj ja bluznim😅

nika12323
7. feb 2022

Ahoj , ja keď som si robila test 10 dni dpo tak som mala presne takú istú čiarku ako ty , proste bolo ju vidno len z nejakého uhlu a voľným okom 😅😊 tak drzim palce nech čiarka silnie , pretože ja si myslím že je to mini dusik keďže čiarka je skôr do ružova než do sivá 😉 a z blbých komentárov si nič nerob tu na mk sú majsterky sveta totižto poniektore😅😊

mamina1419
7. feb 2022

Skús odfotiť pod lepším svetlom a spraviť test z ranného moču. To odporúčajú pri všetkých testoch

autor
7. feb 2022

@edien hahah pobluznene 😅😅😅
@nika12323 ďakujem za odpoveď aj keď v to nedokážem veriť kým ju neuvidím riadne tmavú tak si ma povzbudila a pomohla si mi💕💕😍 vďaka moc uz len tá pozitívna energia ktorá ide z tvojej správy mi dáva dobrú náladu aj keby sa mi teraz ms spustil😅😅😅
@mamina1419 určite dám vedieť či prišla ms alebo keď sa testnem o pár dní neskôr že ako som dopadla

jaass
8. feb 2022

Ja vidím na prvej aj na druhej, aj keď malo ale niečo tam je 😇

autor
8. feb 2022

@jaass ďakujem uvidíme čo za dva dni skúsim ďalší

jaass
8. feb 2022

Držím palce 😇

autor
8. feb 2022

@jaass ďakujem💕

elinosar
9. feb 2022

Je to kanalik prosim vas?

tulipanicek
9. feb 2022

@elinosar Skús pridať lepšiu fotku. Je to Dr Max? Foteny v limite z návodu?

Strana
z2