icon

Je to len kanálik alebo tehotenský test?

nev80
15. jún 2024

Ahojte dievcata. Je to podla vas kanalik alebo čiarka. Nemavam problem so zaludkom ale posledne dni mi je casto na vracanie. Hlavne u muža v aute. Nikdy som nemala nevolnosti pri cestovani ale teraz mam problem dostat za z bodu A do B. Test je odfoteny tak ako sa prave napíjal a par min po, ked uz vybledol.

Je to len kanálik alebo tehotenský test?Je to len kanálik alebo tehotenský test?
pehavcek
15. jún 2024

@nev80 to su dva testy alebo jeden?Spodny je rozpyty ale na vrchnom je slabucka ciarka.Kedy mas mat menstruaciu?Podla mna si tehotna.O dva dni bude silnejsia.

nev80
autor
15. jún 2024

@pehavcek to je jeden. To co vyzera ako rozpite to sa este len napijal a ten isty po vyschnuti cca po minutke. Ja som mala par dni späť MS ale bez zrazenin tentokrat. A bez silneho krvacania a bez bolesti. Dokonca ani pred MS som nemala PMS.

sella38
15. jún 2024

@nev80 ak si uz aj po menzese a bolo by to tehotenstvo, ciarky by si mala mat rovnake, toto je proste malo hcg (ak nejake je). Tu uz len skontrolovat gynekologom.

nev80
autor
15. jún 2024

@sella38 ďakujem za radu

veronika0310
15. jún 2024

@nev80 tehu môžeš byt aj ak si krvacala. Niektoré ženy krvácajú aj keď sú tehotné (moje prvé tehu). Zbehnú ku gynekológovi, najlepšie bude vedieť on keď zoberie krv. Lebo slabá ciarka tam je.

zuwa78
15. jún 2024

@nev80 tehotna, gratulujem

pehavcek
15. jún 2024

Moze byt, ze tehotna si aj napriek menstruacii.Alebo si par dni tehotna bola a odislo to.A hcg klesa.Urob o par dni test rovnakej znacky.