Je to možné, že niektoré ženy majú na teste tak skoro dve čiarky?
Ahojte 😀snažíme sa o bábätko ale o to tu teraz nejde ..pozerám na yt videá žien z Ameriky ktoré si robia testy keď sú 7dpo 8-9 atd.. chcem len napísať že ja som dávno testovala tiež 7dpo a 10 dpo a čiarka nikde až keď mi meškala ms až vtedy som videla aspoň niečo nechápem ako tam oni môžu mat vždy slabučke čiarky veď my ženy tu vieme že načo testovať skôr než sa dostaví mrcha a oni tam míňajú kopec peňazí za testy a neviem čo .. viem je to asi od veci téma ale len som chcela vedieť že či je toto možné aby mali tak skoro slabé čiarky 🙂
@fokuska to ma nenapadlo že môžu mat ich testy viac citlivosti môže to inak byt pravda lebo pozerám to a aj im tak v dobrom závidím že keby aj mne sa ukáže aspoň nejaký mini pidi dusik tak skoro a nemusím čakať 😀
To, ze musis cakat nic nezmeni na vysledku 🙂 ak tehotna si, tak budes, ci sa to dozvies 10 dni po ovulacii alebo po 2 tyzdnoch meskania menstruacie.
Navyse, ked robis testy prilis skoro a mas tam jemnu ciarku, tak mas velke ocakavania, radost a ked nakoniec pride menstruacia, tak je to velke sklamanie, lebo biochemicke. Ak sa testuje az po meskani menstruacie, tak vysledok je uz spolahlivy ;)
je to mozne, ja žijem na Slovensku a 10dpo som mala čiarku, 5 dni pred ms
Tak moze byt, ked mas taky cilitvy test ale zase na druhje strane to su aj vyhodene peniaze lebo ked testujes tak skor tak vysledok proste nemusi byt 100%. Pre isty vysledok je najlepsie pockat aspon teda ci bude ms meskat a potom testovat
Testy tak skoro nerobia len ženy v Amerike, stačí zapnúť koňa a niektore testujú a hľadajú ducha už ďalší deň po styku
No ja som už 9ty deň od ovulácie mala trpnutie rúk a cítila som sa inak čiže možno by mi test aj ukázal, testovala som prvý deň kedy MS mala prísť a bola extra silná čiarka čiže ducha by som mala podľa mňa dosť skoro a mala som pepino test za 2e, on je sa mi vidí dosť citlivý
žeby kvalitnejšie testy? Podľa mňa ak si tehotná tak ti je jedno kedy sa to dozvieš....či.
Ak je raz na teste napisane ze mozes testovat uz 5 dni od styku tak to asi niekto overil. Bola som tehotna 4krat a z toho trikrat som si robila ten test na 5 den a vzdy vysiel pozitivny a aj som bola tehotna. Roky rokuce si sledujem ovulaciu takze som vedela kedy na to mame ist. Pri poslednom som si robila ked mi meskalo dva dni lebo cielene sme sa o dieta nepokusali.
Áno, mne ukázal test 9 dní po sexe, čiže aj po ovulácii. A testovala som 10tkovym testom.
V deň meškania som opakovala test 25kovym a boli už silné //

Kedze uhniezdenie trva cca tyzden a vtedy sa zacne vylucovat HCG, tak v pripade, ze maju take citlive testy, ze dokazu tu nizku hladinu zachytit, tak ano, moze mat slabu ciarku. Nemam prehlad ake citlive testy v USA maju, u nas su najcitlivejsie 10tkove pokial viem.