Je to naozaj duch? Ako ho rozoznať?
Je to duch ? Či čiarka

negativny.
nič tam nevidím
Priblížili ste si?
Kedy konečne pochopíte, že na fotkách to vážne nevidno 😭 je to rozmazane pri priblížení..
Žiaľ nevidím ani len náznak druhej čiarky ..
Nedá sa to priblížiť 😉
ked si to priblizim, tak je to akurat tak rozmazane. asi by si to tam velmi chcela vidiet, ale tu ozaj nic nie je.
A Aky test ste použili?
@gabika029 pepino
Kde?
Tieto zvyknú aj duchovať. Takže je určite negatívny
Ja, tam vidim nejaku rozmazanu čiarku, ale vzhĺadom na to, že sa jedná o tento druh testov, skús sa ešte otestovať inou značkou, ráno po zobudení....
Koľko ti mešká
@sense 4 dní
To by už bola kolajnica... Jak svet viditeľná. Nie len takáto čiaročka.
No teraz je to vidno... Ale za mňa slabá čiarka. Urob ráno. Iný druh testu hlavne. Nechápem ze si niekto ešte pepino kúpi, keď je všeobecne známe že duchuju.
Tak to by už bola výrazná čiarka. Ale počkaj dva dni a skús znova ak ms nepríde. Držím palce
@gabika029 včera som si robila tiež test,ráno. Slabunka čiarka skoro ju ani nevidno. Dnes toto a už silnejšia.
Prepáč nechcem robiť unáhlené rozhodnutia, ale čiarka by mala výrazne silniet nie len takéto doslova nič...
Ja som mala takéto čiarky a vždy to zoe dopadlo... Pokial som nemala koľajnice jak svet ani som nebrala že som tehu. Vždy sa dostavila ms alebo som 2x potratila
@gabika029
Ženy zlaté,v podstate ide o to že mám naozaj silné bolesti brucha. Mám teliesko.
Minulý rok som možno kvôli nemu potratila. Po potrate som ešte 2 mesiace krvácala a mala neskutočne bolesti. Pri mojích troch milujúcich deťoch si neviem predstaviť zažiť to znovu🥺
Tak potom by bolo ideálne navštíviť lekára. Aby ťa pozrel keď máš bolesti
@gabika029 krásne koľaje, gratulujem ❤️
Áno, ráno idem k lekárovi.
Ďakujem my už chvála bohu zachvíľku končíme ♥️ choďte sa dat vyšetriť pokiaľ máte teliesko a ste potratila.
Niečo tam je, ale na štvrtý deň meškania je to naozaj slabucke. Si si istá dňom ovulácie? Treba otestovať ešte o 2 dni a porovnať testy.
@bambulka711 ahoj, je možné že bola par dni posunutá.
31.9.som mala.3 dní len špinenie. Ale to mávam každý mesiac tak.
@banbulka711
3 dní len výtok ruzovy a potom menštruácia.
Tak ešte otestuj o dva dni a uvidíš. Pokiaľ nevieš presne deň ovulky, je to 50 na 50. Držím palce

Nič tam není