icon

Je to pozitívne?

21. okt 2022

Ahojte baby dnes som si robila tehotensky test, som nedockava 5 dni pred menstruaciou, mala som taky vnutorny pocit ze by to mohlo vyst...robila si niekrora 5 dni pred a bola tehotna?

Je to pozitívne?
lucia7933
21. okt 2022

ano ja som to tak mala 5 dni pred MS, je to pozitivne

miminka91
21. okt 2022

Je to tam 🙂

veruska00
21. okt 2022

Gratulujem 😊 aj ja som mala tyzden pred ms slabu ciarku 😊

zuzi0911
21. okt 2022

Robila som 6 dní pred ms ....A som 18tt

autor
21. okt 2022

@zuzi0911 lebo neviem ze ci sa mozem tesit a ci to uz aj manzelovi motem povedať

zuzi0911
21. okt 2022

Ciarka je krásna manželovi to kludne oznam 😊

evelyn226
21. okt 2022

Gratulujem 🍀 ale počkala by som. Treba brať ohľad aj na to, že to môže byť biochemické 😔 mala som to rovnako, čiarky krásne výrazne a týždeň a pol od očakávanej mrchy, som mala bolesti a krvacala som. A to hneď ako sme sa s mužom dozvedeli, dávala som si pozor. Nuž malo to tak asi byť 😶 píšem vlastnú skúsenosť ale držím palce aby vám to vyšlo 🙏🙏🙏 gratulujem ešte raz

lucia7933
21. okt 2022

@evelyn226 no ono ani neskôr to neni este vyhra...ja som mala tiez krasne pozitivne ciarky , krasne silneli zo dna na den...a v 7tt MA....uz 2x po sebe

autor
Autor odpoveď zmazal
lucia7933
21. okt 2022

ano to pozitivne myslenie je velmi dolezite, drzim ti palce🍀

nevenka
21. okt 2022

Tak ja by som chcela, aby to manzel vedel, keby to bolo aj biochemicke. Ja som mojmu povedala hned, ako som to zistila. Jedenkrat to bolo presne to biochemicke.
Teraz som v 28tt., a pozitivny test som mala 25 DC, pricom cykly som mavala 30-33 dni posledne razy, takze tiez dost skoro aom to zistila.
Dufam, ze to dobre u Vas dopadne 😉

autor
21. okt 2022

@nevenka a ako sa u vas objavilo biochemicke?

kmysiakova
21. okt 2022

Ahojte, aj na mam dnes 5dni pred MS a uz týždeň ma pobolieva podbruško tak som dnes skúsila spraviť test 🙂

autor
21. okt 2022

@kmysiakova a preco ho mas rozobraty? Ja som si robila aj navecer a boli negativne ale predtym som pila vodu a mohol byt uz moc zriedeny...najvysie hcg byva rano preto sa test robi z ranneho mocu.... A aj mba pobolieva dlhsie podbrušku ako teba, tak dufam ze nam to vyjde 🙏

kmysiakova
21. okt 2022

Lebo celé to sklíčko bolo doškrabané tak som nevedela či sa mi tá čiarka zdá alebo nie 😆
Ja som tento test robila dnes večer okolo 21..
Ešte budúci týždeň urobím a zavolám dr, keďže som pri prvom mala zamlčaný potrat a pri druhom som krvácala ale našťastie to skončilo dobre ale aj tak mam určite obavy 🤷‍♀️
Ale podla mňa je fotka tvojho testu určite pozitívna 🙂

autor
21. okt 2022

@kmysiakova ale teraz som prikukla lepsie k tomu vecernemu a videla som zam druhu ciarku.... Mam vyskusat test rano este? Ci pockst kym nebude meskat?

kmysiakova
21. okt 2022

Ja som si povedala, že skúsim až budúci týždeň v deň keď mám dostať MS.. potom to už bude jasne, teraz by ma aj tak dr nevzala takže čakať budem tak či onak 🤷‍♀️

lucka2019
21. okt 2022

jeeeeej 💗gratulujem

vierka1105
Autor odpoveď zmazal
lelinochka
22. okt 2022

Takuto podobnu mozno este slabsiu som mala aj ja par dni pred MS a teraz som v 5. mesiaci 🤰🏼

autor
Autor odpoveď zmazal
kmysiakova
22. okt 2022

Sú tam čiarky dve určite ale počkaj ešte kým ti bude meškať ms alebo v deň keď ju máš dostať vtedy to je istejšie a budú silnejšie 🙂

autor
22. okt 2022

Baby da sa vymazat anonymny prispevok?

autor
Autor odpoveď zmazal
juliastrakovave
24. okt 2022

Krásny pozitívny test. Gratujem a držím palce

autor
24. okt 2022

@juliastrakovave dakujem krasne ❤️