Je to pozitívny alebo negatívny test?
Je to pozitvine ci negativne ?

Nieco sa tam crta. Skus znova o 2 dni z prveho ranneho mocu 👍
@mia0749 aj ja tam vidím slabunkú druhu čiarku. Držím palčeky aby silnela .👊😊 a čo si myslíte o mojom teste? MS mala prísť včera a neprišla.
@summersunny94 ja som si dnes robila test a tak.to mi to vyšlo ze nesom tehotná? Lebo uz som s toho popletená a mam závraty a mešká mi to
@summersunny94 Dnes som ri robila taky test a vyšla mi jedna ciarka a meska mi to a mam závraty tak ja uz neviem
@veronice môžu sa testy mýliť mne to mešká a test som.mala taky ako ona jedna ciarka a mam zavraty
@summersunny94 aj tam sa nieco crta 🤗❤️ tiez sprav o dva dni z prveho ranneho mocu a uvidis, drzim palce 🤗🍀❤️
@veronice ďakujem moc áno vyskúšam o 2 dni 😊❤😉
@nataklaudia123 mozu,samozrejme. Ale testy maju rozne citlivosti - pytaj si v lekarni ten "desiatkovy", tie ukazuju presnejsie. A hlavne moze byt aj posunuta ovulacia cize priznaky uz su ale test vyjde pozitivne az o par dni. A tiez to moze byt aj plany poplach alebo biochemicke tehotenstvo ale tym nechcem strasit. Ak nepride ms a ani nebude test pozitivny do tyzdna od ocakavanej ms, kontaktovala by som gynekologa aby zistil co je vo veci 👍
@veronice mne to mešká dlho 27 februára som mala dostat a dnes je 10 marec
@nataklaudia123 tak sa co najskor objednaj na prehliadku
Takze Ja som tehotna 😍😍 test mi vysiel pozivtiny
@mia0749 foto ste robila? Super gratulujem. Ja spravím zajtra ráno test. A aký ste robila digitálny či? 😍😊
@summersunny94 ano digitalny. Dakujem a aj Vam drzim prsty 😍😍❣️❣️
@mia0749 ďakujem 😍😊
@henrietka12 Ja som si robila digitalny test v den ms a bol negativny...o 3dni som si robila normalny ukazal mi uplne slabucku ciarku ,to je ta fotka hore. A Na druhy den digitalny bol uz pozitviny
@mia0749 tak skúsim ešte o 2 dni a uvidím....