Je to pozitívny alebo negatívny test?
Baby nechapem odpovedi. Kedze v letaku je sympol plne plus alebo plne minus, ja mam plne minus a ohranicne + . Poradte. Dakujem☺️
Myslite ze je chybny aj ked ukazuje taketo ciarky po rozobrati?
@didi44444 DIGI TEST SA NEROZOBERA ☝️ a ano keď ti neukázalo jasne + tak je negatívny aj keď máš tam tie //
@petasovova take je negativny?
@didi44444 anoooo 🤦🏼♀️
@petasovova ďakujem, pytam sa normalne, este som digitalny nemala 🙂 meska mi ms 3 den a snazime sa rok a pol..
@didi44444 no povedz nám ty nevieme sa dočkať
tak beriem spat, ze je chybny. je jasne negativny (cakala som totiz nejake divne vyznacenie toho +/-, raz mi to zvlastne ukazovalo, asi bola uz blba baterka).
@didi44444 sama si napísala ze v letáku je plne + alebo plne - a ty máš plne - tak bude negatívny
Ďakujem za nazory 🙂
@didi44444 Ahojky,aj u mna to uz je vyse 10 mesiacov a stale nic,dojde mrcha 😑 neriesila som to este u dokiho ale asi buduci mesiac budem musiet zbehnut a ty si natom ako?
@bambieblue
@bambieblue my uz skoro rok a pol sa snazime.. dnes je 33 den a cyklu a ms nikde a test negativny
@didi44444 ☹ to mi je luto, ja tiez teraz kazdy mesiac jeden ci dva dni meska a nakoniec dorazi🛑 kedysi som testovala 2 ci jeden den pred ms no zakazdym / uz ma to nebavi a zacinam pochybovat ze sa niekedy aj podari... a ty si bola uz aj u dokiho?
@didi44444 negat

@didi44444 negativny, ak je to clearblue digitalny