icon

Je to pozitívny test?

ivetsofijanko
21. sep 2022

Baby poradte,mam sice po m.,ale to bolo aj minuly kesiac,3dni a teraz tiez,avsak po menzese tmavsia ciarka.
Snazime sa,a aj citim,ze je nieco inak...😊
Brusko tvrdsie,prsia ma dnes boleli,pichanie v podbrusku,potrebujem poradit...
Dakujem

Je to pozitívny test?
alexandramb
21. sep 2022

@ivetsofijanko ja tam vidím náznak druhej, vyskúšaj za 2 dní si spraviť

nely1704
21. sep 2022

@ivetsofijanko podľa mňa určite

selena_luna
21. sep 2022

😂 presne takuto ciarku-neciarku sa prave snazim uspat 😂 gratulujem a drzim palce!

mima1991
21. sep 2022

Ahoj vidím tam niečo, určite zopakuj 🙂 ale ak máš po ms tak skús ísť ku gyn

ivetsofijanko
autor
21. sep 2022

@selena_luna jeeej no dakujem,to by bolo to najkrajsie,co by sa nam mohlo stat,dlho sa pokusame...

ivetsofijanko
autor
21. sep 2022

@alexandramb mno ono v skutočnosti je o nieco tmavsia a to som dnes rozmyslala,ze si kupim to Clearblue...

matullienka
21. sep 2022

@ivetsofijanko áno tento je pozitívny držím palce

veron2811
21. sep 2022

@ivetsofijanko tiež mi vyšiel prvý takto slabunko, teraz sme v 6.mesiaci 🥰

gabca295
22. sep 2022

@ivetsofijanko skús ten digitálny a uvidíš. Daj vedieť. Ja tiež vidím 2 čiarku. Držím prsty🍀

ivetsofijanko
autor
22. sep 2022

@gabca295
@gabca295 ale trt neukazal nic,ale neverim aj tak,ako nebudem si nahovarat,ale citim,ze tam je nieco...aj brusko sa cíti inak...take napate,aj ciciky ma bolia dnes...

ivetsofijanko
autor
22. sep 2022

@gabca295 Kupim klasicke testy,naco by klamali,nemozu byt vadne,predsa nebudu predavat zname firmy klamlive testy

liloastitch
22. sep 2022

@ivetsofijanko digitálny test má menšiu citlivosť ako tieto. Kúp desiatkové, najlepšie livsane a testuj tými.

gabca295
22. sep 2022

@ivetsofijanko tak digitálny nič no nechaj to tak a urob až tak za 4 dní normálny klasický test. Neoplatí sa takto stresovať. Ak si tehotná budeš aj za 4 dni. 😊