icon

Je to pozitívny test?

damjana
6. okt 2023

Dobrý deň prajem, prosím o radu. Neviem ci toto moze byt pozitiv a ci mam ist ma gyndu alebo nie? Ďakujem 😊

Je to pozitívny test?
ivkav5
6. okt 2023

@damjana je to určite pozitívne 🙂 gratulujem 🥳
Ako si na tom s očakávanou MS? Už si po? Podľa toho sa dá hodnotiť v akom si štádiu a kedy ísť ku gyn.

tehotna40
6. okt 2023

@damjana určite pozitívne,ja som tieto mala aj slabsie a som tehotna, kedy ísť k dr záleží od toho ci uz mešká menzes. A gratulujem

damjana
autor
6. okt 2023

@ivkav5 Dakujem pekne to som si robila test 3,dní pred, teraz v nedeľu msm mat menzes tak preto som taka ze neviem co čakať

ivkav5
6. okt 2023

@damjana noo tak MS ti už zrejme nepríde 🙏😊 ale na objednanie ku gyn. musíš najprv počkať do tej nedele alebo za mňa aspoň do stredy a potom sa objednaj 🙂 Aj tak je to zbytočné takto skoro, lebo tam potom nič neuvidí 🙂

damjana
autor
6. okt 2023

@tehotna40 menzes práve mam dostať no cítim sa uz 10 dni veľmi čudné, stále piškanie, stolica raz meka raz hrôza, mam chut len na ovocie a zeleninu, mucniny nemam ani zvracanie, toto je moj prvý test v živote a nerada by som si namyslala dopredu 👀

damjana
autor
6. okt 2023

@ivkav5 Super aspoň budem o trochu kľudnejšía a budem sa tešít sama pre seba zatiaľ 🙏Dakujem ti pekne 🥰

kacenocka2
6. okt 2023

Blahoželám 🥰

ivkav5
6. okt 2023

@damjana 🥰 ja sa tešim s tebou!🙂

lenka2358
6. okt 2023

Mala si aj tehotenské príznaky?Tiež mam dostať menzes v sobotu ale nemám žiadne kŕče alebo bolest

damjana
autor
6. okt 2023

@lenka2358 jedine tie kŕče a bolesť brucha zatiaľ iné som nemala

rebekah61
6. okt 2023

Jednoznačne pozitívny, gratulujem 🙂

valerie1618
6. okt 2023

Ahoj, toto je aj podľa mna pozitívny test 🙂 Gratulujem! pripájam svoj z dnešného rána, ja mám menštruáciu dostať až v stredu. Toto je moje tretie tehotenstvo (už mám jedno dieťa a jedenkrát som v 7 týždni o plod prišla, čiže toto je tretíkrát).

damjana
autor
6. okt 2023

@valerie1618 Gratulujem 🤩