icon

Je to pozitívny test?

paulisko
8. sep 2021

Ahojte dnes mi vyšiel takýto test poobede. Čo si myslite?

Je to pozitívny test?Je to pozitívny test?
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
miskamicha
8. sep 2021

@paulisko daco tam je...ja som mala taky pepino na 10 dpo poobede.. nikdy ziadny kanalik..ked som nebola tehu, tak test bol biely... rano resp. o 2 dni. Drzim palceeeeee

comika
8. sep 2021

@paulisko zda sa ze je + 👌🏻🎉

luciador
8. sep 2021

@paulisko Jednoznačne pozitívny,bude bábo,jupí 👍😄👌

paulisko
autor
8. sep 2021

Ďakujem veľmi pekne bol by to zázrak ☺️ Ms by som mala mať zajtra no kvôli PCO nemám pravidelný cyklus takže sa podľa toho neviem orientovať

summersunny94
8. sep 2021

@paulisko anooo je pozitívny, skús zase ráno spraviť 🙂 teším sa s tebou. Inak aj ja mám PCO, už máme jednu dcérku, pred tehotenstvom som užívala 7 mesiacov Inofolic, neviem teda či aj ten pomohol alebo nie no a teraz sa snažíme o druhé dieťatko, už 6 mesiacov, užívam už aj progesterón - Progestenalle 200mg a aj Inofolic, ovuláciu totiž nemám pravidelnú, ba dokonca mám aj anovulacne cykly, máš nejakú radu čo ti pomohlo k tomuto zázraku (druhej čiarku na teste) alebo to prišlo samo a nečakane? 🙂

christinka1
9. sep 2021

@paulisko no vyzerá to že bude mimčo😊 každopádne skús test zopakovať 😉 a PCO som mala aj ja,preto som dlho nemohla otehotnieť,ale podarilo sa nakoniec vďaka liekom

summersunny94
9. sep 2021

@christinka1 aké lieky si mala?

miskamicha
9. sep 2021

@paulisko verim ze ta mrcha uz nedorazí😁

1katus1
9. sep 2021

@paulisko aký má zmysel si robiť test večer ? Všade sa uvádza že sa má ráno .

summersunny94
9. sep 2021

@1katus1 tak alé už keď večer mala takýto pozitívny tak ráno tu už bude tutovka 😊 uvádza sa že ráno to je najspoľahlivejšie, ale na väčšinu testoch (ak nie ak na všetkých) je písané že sa môže robiť test kedykoľvek počas dňa 🙂

paulisko
autor
9. sep 2021

Toto je raňajší .....@summersunny94 pamätám si ta z nejakej diskusie ale už neviem ktorej myslím že sme si písali ja som pred polrokom vysadila inofolic aj progestanele povedali mi že nemám v takom stave akom som šancu otehotnieť takže to prišlo nečakane 🙂

paulisko
autor
9. sep 2021
bozzie
9. sep 2021

Noo ja tam tu ciarku vidim a povedala by som, ze je to na velmi dobrej ceste

miskamicha
9. sep 2021

@paulisko len nech ciarocka silnie ❤🙏🙏🙏 zopakuj o dva dni / ja som robila test kazdy den ako pometena🙈/

paulisko
autor
Autor odpoveď zmazal
paulisko
autor
9. sep 2021

Skočila som ešte kúpiť jeden do lekárne v limite čiarka bola ale slabšia po limite asi 3min je viditeľnejšia ...@miskamicha @bozzie @summersunny94 ďakujem Vám ❤️

skrekinko
9. sep 2021

@paulisko gratulujem ❤️Je to tam

summersunny94
9. sep 2021

@paulisko už riadna čiarka teda! gratulujeeem ❤️ Paráda moc sa s tebou teším a áno aj mne sa zdalo že sme si už niekde v nejakom príspevku pisali 🙂

paulisko
autor
9. sep 2021

@summersunny94 joj baby ďakujem Vám ❤️❤️no bojím sa ešte tešiť aby som nebola sklamaná :/

miskamicha
9. sep 2021

@paulisko ono pepino testy maju malo farbiva....na tomto lepsie vidno😊

summersunny94
9. sep 2021

@paulisko nebojkaj, dobre bude isto , musíš naozaj len pozitívne myslieť, prihovaraj sa už teraz drobčekovi a všetko bude ok. Inak to predsa nesmie byť! 🙂 Takže áno v kútiku duše a srdiečka sa teš, už len Dr. potvrdí a potom budeš si užívať tehulkovanie 😊😊😊

zianahollyna
11. sep 2021

@paulisko vidíte tam baby niečo?

christinka1
11. sep 2021

@zianahollyna absolútne nič

zianahollyna
11. sep 2021

@christinka1 och no skúsim o dva tri dni ak nepríde mrcha. Snáď to tentokrát výjde

luciador
12. sep 2021

@zianahollyna Nič tam nie je,ani náznak druhej čiarky 😢