Je to pozitívny výsledok?
Dievčatá zajtra by som mala dostať menštruáciu a dneska ráno takto na teste je pozitívny alebo to je len kanalik? Z manželom sa už dlho snažíme v decembri som potratila s 2 krát mala biochemické tak mám obavy.

@domini3a1999 za mna pozitivny. 😊 otestuj o 2 dni ked bude meskat, drzim ti palce. 🤞🏼
@mimi013 ďakujem ❤️❤️
Podla mna pozotivny
Pozitívny
@domini3a1999 ahoj moc ti držím palce aby ti to vyšlo a mám taký istý problém , že neviem či tam je aj druhá čiarka alebo sa mi to len zdá lebo si to veľmi prajem . Za dva dni mám dostať menzes . Tam kde je oranžová bodka tak podtým sa mi zdá že je slabá
@domini3a1999 ahoj moc ti držím palce aby ti to vyšlo a mám taký istý problém , že neviem či tam je aj druhá čiarka alebo sa mi to len zdá lebo si to veľmi prajem . Za dva dni mám dostať menzes . Tam kde je oranžová bodka tak podtým sa mi zdá že je slabá
@denda2025 ahoj ďakujem 🙂 viem ako to prežívaš a veru som veľa krát videla paličku aj ja tam kde vôbec nebola 🙂 ale na tvojom teste vidím slabučku druhu paličku ako aj mne tu radili skus spraviť ďalší test o 2 dni a uvidíš či palička zosilnie. Tiež ti držím palce a hlavne veľa pozitívneho myslenia 🙂
@denda2025 ahoj ďakujem 🙂 viem ako to prežívaš a veru som veľa krát videla paličku aj ja tam kde vôbec nebola 🙂 ale na tvojom teste vidím slabučku druhu paličku ako aj mne tu radili skus spraviť ďalší test o 2 dni a uvidíš či palička zosilnie. Tiež ti držím palce a hlavne veľa pozitívneho myslenia 🙂
@domini3a1999 si zlatá moc ti ďakujem a to máš úplnú pravdu človek vidí aj to čo tam neni lebo to vidieť chce 🤗
Dievčatá dneska mi bolo potvrdené tehotenstvo z krvi 🥰
@domini3a1999 tak to ti veľmi gratulujem ❤️❤️❤️ držkaj sa veľa zdravíčka teším sa s tebou 🥳
@domini3a1999 blahozelam🤍
@domini3a1999 tak to ti veľmi gratulujem ❤️❤️❤️ držkaj sa veľa zdravíčka teším sa s tebou 🥳
@denda2025 ďakujem ❤️❤️ ozaj ty si testovala znova? 🙂
@denda2025 ďakujem ❤️❤️ ozaj ty si testovala znova? 🙂
@domini3a1999 áno moja ale nič 😪
@domini3a1999 áno moja ale nič 😪
@denda2025 to ma mrzí 🥺 veľa šťastíčka aby sa to na budúce podarilo 💗
@denda2025 to ma mrzí 🥺 veľa šťastíčka aby sa to na budúce podarilo 💗
@domini3a1999 ďakujem si zlatá ❤️ až by niečo dám vedieť

@domini3a1999 za mna pozitivny. 😊 otestuj o 2 dni ked bude meskat, drzim ti palce. 🤞🏼