Je to pozitívny výsledok tehotenského testu?
Ahojte višiel mi jeden test ten prúžkovy ako vidite z dušíkom a digi negativny ms meška 13dni. Dr. vcera povedala ze ms by mala prist ale stale mam taky zvlastny pocit neviem to popisat. Tak som si zo srandy urobila test ked som prisla s prace ten spodny , dlhsie sa rozpijalo farbivo tak som vyhodila ze asi zly test . Po polhodinke som sa vsak sla pozriet zo zvedavosti a zrazu toto. Tak som skusila digitalny ale medzi tym som jedla aj pila kavu . Ked som robil ten prvy tak som vsak este kavu vsebe nemala to bolo okolo 15tej cca robeny a ten druhy o cca 1.5 hodinu neskor je to dr.max . Mam este clearblue. Viem ze najlepšie z ranneho mocu ale nevydrzala som a teraz nechapem 🤦

Pri 13dnovom meskani aj keby mas posunutu ovu by ti uz mali kolajnice oci vybit
@simona1998 kiezby som si bola stopercentne ista ovulkou ale to len cisto podla aplikacie odsledovanu ju nemam to je to
@dea663 skus o par dni opat skusit 😊 na digi by to bolo moc skoro, predsa ma citlivost az 25
@simona1998 ďakujem za povzbudenie , nuz uvidime , hlavne to chcem na cas vypustit z hlavy ale neviem ako 🥺 mam pocit ze mi s toho uz hrabe🤦
@dea663 skúsila by som digitálny clearblue
Skusim počkat do nedele aspon a uvidime :D ach kiezby ♥️
mne digitalny clearblue ukazal pozit vysledok 4 dni pred ocakavanou MS.. ak to tak ci tak nevies dostat z hlavy, kup si ho zajtra ale konkretne toto
Ahojte tak zatial stale nic , len občasne pichanie v lavom vajcniku ale nic hrozne , s priatelom sme mali aj sex cez vykend . Čo vam poviem snažim sa byt pokojná aaale zaroven nechcem nič zanedbať ,a tak uvažujem ,či isť na vyvolavačku alebo vydržať do 9.4 to by mi podla aplikacie mal prist aprilova ms ? Pripadne Ist na krv ? Co by ste poradili ? I ked 19dni to by mi už mali kolajnice oči vybiť , zatial sa mi nedeje nič nezvyčajne okrem toho že nechodí 🤦
@dea663 ak mešká 2tyzdne uz sa ma ísť na vyvolávačku. Tehotná nebudeš
@simona1998 tiež som viac naklonena a po tych vsetkych kadejakych testoch viac verim tomu že niesom než tomu žeby som mohla byt :D ale ked doktorka povedala ze je normalne ked to meška 3mesiace , tak nechcem tam vyzniet trapne :D Kedze skusam šecko mozne na privolanie a nic nezabera tak asi fakt budem musiet isť na tu vyvolavačku no :D
@dea663 mne povedal, že keď meškajú vyše 2t. Tak sa pichá vyvolávacka 🙂

@dea663 ak ti naozaj mešká 13 dní, už by ti koľajnice vyrazili oči. Toto sú negatívne testy