Je to skutočne pozitívny tehotenský test?
Ahojte. Stala sa mi taká situácia, že zrejme na8my deň cyklu som mala ovulaciu. Myslim si to kvôli spineniu ktoré som mala. Nesledujem to lebo moja lekárka povedala že moje šance na tehotenstvo sú také nízke že ani sa nemáme pokúšať a teda budúci rok sme chceli skúsiť CAR. Asi na 14/15DC som mala jasne červené kvapky po záchode a napadlo mi že či to nie je uhniezdovanie. Dnes som robila test ,mam6 dní do ms a vyšla mi slabá čiarka. Viem že je skoro w môže sa stať hocičo al e e to možné ? Na foto to ťažko vidno ale ja aj manžel vidíme tu čiarku ..včera som po styku krvácala. Môže to byť prekrvenim?
Ďakujem

Ja keď som uvidela ducha na teste išla som kúpiť další dve iné značky testov a všetky mali ducha. Držím veľmi palce !
Tak je to také že si ide človek oči vyočiť či tam vôbec niečo je a či si to vlastne nenamýšla.
Počkaj zo 2-4 dni a urob znova
no asi si robila este velmi skoro, lebo mi skoro oci odisli 😀 ale vyskusaj spravit o tyzden.
Ja by som bola nedockava a bezala pre dalsie testy 😅 ako ja tam tiez cosi vidim
😵😵😵😵😵
Mne to skor pride ako kanalik, nie duch. Skus este ine
Ja na Tvojom mieste skúsim ráno aspoň dva ďalšie rôzne testy. Mne vždy dobre ukázal Dr max test, nikdy som tam nemala ducha ani nič, keď som nebola tehotná. A to som sa tých testov veru narobila... A keď som už bola tehotná, hneď ukázal pozitivitu. Pozri si, ktoré testy sú spoľahlivé a skus. Držím palce...
@evcagabi no veď toto že tak skoro mi Nikdy neukázalo...teda mala som už pozitívne testy ale vždy až keď meškala a viac krát to zle dopadlo. A teraz 6 dní do ms a mam tam voľným okom viditeľného ducha
kolko dni po ovulacii si?
@kozetka1 zaujimala ma autorka, kolko dni po ovu je.
no u teba, to vychadza na 12 dpo, to by uz ciarka mohla byt vaic viditelna, počkaj dva dni a skus spravit test este raz, no tej istej znacky. Ak je to biochemicke, tak ciarka bude bez zmeny, ak nie je, tak bude silnejsia. Drzim palce
@kozetka1 je to na tebe , ja som svojho casu kedysi testovala kazdy den, vzdy tou istou znackou testu. nech je vidiet rozdiel. No lepsie bude vidiet rozdiel po 2 dnoch. ak budes pocas jedneho dna pit vaic vody, moc nebude koncentrovany a teda ja ciarka moze byt slabsia a len sa zlaknes ze nieco nie je ok
@magic08 môj ráno intime test. Ešte pat dni do ms
kolko dni po ovulke si?
tu je ciarka viditelnejsia
@magic08 aj mne sa zdá že je viac vidno ako včera.vcera som musela viac pozerať kým som videla. Neviem koľko som 😢mávam okolo 28 dňový cyklus
Teraz som 24DC. Ale naposledy som mala30 dňový. Ovulaciu som nesledovala toto bolo prvý krát po mesiacoch kedy som si povedala že kašlem na to. Aj sexu bolo málo.
Moc ti drzim prsty aby ti to vyslo 😊
No podla mňa to vyzerá veľmi nádejne. Naozaj silno držím palce, daj vedieť aj o pár dní, verím, ze všetko teraz dopadne dobre 🍀❤️
@evcagabi ďakujem
ukludni sa psychika a zacnu sa diat zazraky 🙂 4 dni do ms je to mega cierka. pockaj dva dni a skus,bude ju vidiet riadne. potichucky gratulujem
@nika23t ďakujem,ozvem sa isto 🌹
Zajtra skúšam krvný test tak som zvedavá ...ale cítim sa presne ako keby mám dostať každú chvíľku menzes 🤣🤣🤣🤣
Podľa mňa negatívne. Ale držím palce!
Dám vedieť 😜

je tam slabý "duch" no treba ešte vyčkať a o pár dní urobiť kontrolný test