Je to tam?
Som teraz 10 DPO

Jasne, gratulujem
@magic08 10tkovy, len skôr ťažšie určiť kedy mohlo presne prebehnúť oplodnenie, je to skôr môj odhad iba. Do menzesu mám ešte 4-5 dni
Úplne normálna čiarka na 10 dpo
Snáď áno 🥰
Ja som mala takú čiarku a tehu som nebola, ale... To nemusí byť tvoj prípad... Počkaj dva tri dni a skus znova, držím palce
aha, tak jedine čakať. Skus za par dni zas a uvidis.
Ja by som sa este netesila...pockaj kym bude meskat a otestuj znova..drzim palce 🙏
Pri takejto čiarke by už mal ukázať aj digitálny. Aj ja som takú mala
Áno budem čakať, minuly mesiac mi duchoval mamatest. A potom som si kúpila tieto čo aj teraz od livsane a boli úplne negatívne. Mám ešte dva tak skúsim zasa o dva dni či bude čiarka už zretelna. Ale mám taký vnútorný pocit, že je to tu 🤷🏻♀️
@dominika1922 vyskúšam 🙂
Tak som zvedavá ma výsledok🙂
Myslim si ze je to tam,uz len aby MS neprisla 🙂
Ked testujes skor ako v den ocakavanej ms musis ocakavat nejasny nejednoznacky vysledok... i ja som sa tak obrala o ten taky jednoznacny waw zazitok ze som tehotnaaa a miesto toho bolo ze ASI. Prajem vela trpezlivosti 🙂
Len treba rozkliknut foto
Autorka ciarka tam je treba len riesit co silnie a nepride MS...hcg stupa obdeň..testuj tak..toto je zbytocne dva-trikrat denne aj ked chapem tu nedockavost..budem drzat palce
Všetko viem 🙈 len to je silnejšie ako ja
Držím palce! Ja som dnes ráno tiež mala podobný ako ty (a tiež 10DPO), tak uvidím o pár dní.. 🙏
Podľa mňa je pozitívny ☺️ malá som taku čiarku asi 2 dní pred menzesom 👍 a bola som tehotná...ú mňa to nakoniec skončilo biochemickým, ale držím prsty 😊
Aj u mna to bude pravdepodobne biochemické..
Robila som včera večer digitálny a bol negatívny. Všetky testy mali slabú čiarku pred tým. Dokonca aj silnela trochu. Uvidíme čo prinesie budúci mesiac. Pred 5 mesiacmi sme o babo prišli v 5 mesiaci 😔podarilo sa nám to na prvý krát.a v podstate sme sa teraz začali tak vážne snažiť.

tažko povedat, ja som na 10 dpo mala ciarku vyraznejsiu. toto vyzera skor na ducha. aky je to test? 25tkovy, ci 10tkovy?