Je to tehotenstvo?
Čo hovoríte baby ?

@snazilka_bio_mamka 6 dni
@eliska191920 prosííím? si si istá? 6 dpo sa nestihne ani uhniezdiť vajco 🙂 nemala si skorej ovulku?
@snazilka_bio_mamka môže byť že bola skôr snažíme sa už asi 3 mesiace, ale podľa tej aplikácie som 6 deň ....ale testy hovoria že ukážu 5 až 6 dni po oplodnení ....začala som jesť kyslé uhorky, bolesti brucha a pálenie žahy tak mi to bolo čudné ...
@eliska191920 slabunka no je tam
@eliska191920 niečo tam vidím.. No pálenie zahy na 6dpo určite nie je z tehotenstva😂😂
@barus26 veď môžem byť aj viac...minulý mesiac mi meškalo 2 tyzdne nakonec som dostala takže sa mi to mohlo nejako posunúť ...
Ahoj. Jasne že môžeš byť kľudne tehotna. Takýto test som mala na 7 deň od OVU a čiarka iba silnela 😉 Teraz som v 11 týždni 😄
Príznaky som mala už týždeň po OVU, hneď som vedela že tehu test neklame 😉 Prve tehotenstvo išlo cisárskym a odvtedy som strašne precitlivena a alergicka na chemikalie a atď. Preto som hneď vedela že príznaky a slabá čiarka na teh. teste značia že čakáme bábo 😅 Držím Ti palčeky a prajem veľa zdravíčka 🥰
@medeliska ďakujem veľmi pekne, už musím ísť iba k lekárovi nech to potvrdí 🙂
To ano, už len k lekárovy ale dobre si premysli kedy 😉 Pokiaľ nešpiniš, nekrvácaš tak počkaj dokým nebude bábätku biť srdiečko, až vtedy ti dajú tehu knižku. Aby si sa vyhla korone a preplnenej čakárni. Ešte raz veľa šťastia a zdravia a chráňte sa 😊
PS: v 6.ešte nemusí biť srdiečko... ja som bola v 7+2 týždni a bilo ako hrom 🤩
@eliska191920 kks sranda že taká slaba čiarka a digi ukazuje už 2-3
@eliska191920 a nemôžeš byt teda 6dpo keďže podľa toho testu si už 2-3 tyudne od oplodnenia
@barus26 veď možno sa mi to posunulo ako hovorím minulý mesiac mi meškalo a potom sa mi to všetko prepočítalo v tej aplikácii inak
@eliska191920 vidím vidím 😍

II 🙂 kolko si DPO??