icon

Je to tehotenstvo?

oli2782
11. mar 2022

Pekné ráno ženy,
približne v strede februára mi vyšiel takýto test. Povedala som si, že počkám a testnem znova, no prišla mi menštruacia. Brala som to tak, že buď kanálik alebo sa bábo neudržalo. Za týždeň mám znova dostať menštruaciu no začala som mať minulý/tento týždeň bolesti hlavy, únavu, nadúvanie a neskutočne veľa jem. No všetko som pripisovala tomu, že som jedla viac ako predtým. Čo si však všimol aj manžel, začala som piť kávu. Presso. Ja celý svoj život som ho ani cítiť nemohla a teraz mám naňho neskutočnú chuť. Manžel len tak vrámci vtipu prehodil, či nie som náhodou tehotná. Nasadil mi chrobáka do ucha a spravila som si ráno test,..oči mi vybijú tie kolajnice. Stretli ste sa stým niektorá? Menštruáciu som mala klasickú silnú a dlhú. Dokonca som mala i kúsky , preto som to brala tak, že možno biochemické.

Je to tehotenstvo?
oli2782
autor
11. mar 2022

Tento test je ešte z februára, nový sem nedám lebo sú tam jasné kolajnice

barus26
11. mar 2022

@oli2782 oči mi vybiju tie koľajnice? a kde sú? lebo ja ich nevidím 😀

dori2
11. mar 2022

@oli2782 no uz ten prvy je zjavne pozitivny. niektore zeny menstruuju na zaciatku

blcha123
11. mar 2022

Daj sem test marcový a nie februárovi

sense
11. mar 2022

Tak aká máš koľajnice tak si zrejme tehotná z minulého cyklu, alebo si mala skorej ovuláciu keď ti týždeň pred ms vyšli "kolajnice". Alebo dvojičky

oli2782
autor
11. mar 2022

@barus26 Baby písala som, že tento je ten o ktorom som si myslela, že buď kanálik alebo biochem.

oli2782
autor
11. mar 2022

Doma odfotím aj ten dnešný kde sú kolajnice, tento čo som pridala je ten o ktorom som si myslela, že kanálik alebo biochem.

barus26
11. mar 2022

@oli2782 áno, ale to mne ukázalo až dávno potom čo som pridala svoj komentár

oli2782
autor
11. mar 2022

@barus26 Áno vidím, že sme to písali asi naraz😊

barus26
11. mar 2022

@oli2782 chcela som ešte dopísať, že tie testy čo máš na foto často duchuju. No pokial máš teraz po ms koľajnice tak to duch nebol. Každopádne by som išla k dr. čo najskôr nech ta pozrie

oli2782
autor
11. mar 2022

@barus26 Videla som tu na MK, že baby na pepine mali takéto niečo preto som stým bola tak, že uvidíme. Potom aj menštruacia prišla tak som to neriešila už. Budúci týždeň mám termín len ma zatiaľ zaujímalo, či sa niektorá stretla s niečim takým 😊

lilly2303
11. mar 2022

@oli2782 ja som pri prvom tehu mala normálnu menštruáciu prvé 2 mesiace a keď mi doktor oznámil že gratuluje že som v 11 tt tak som skoro spadla z kresla. Podotýkam že som nemala žiadne príznaky iba mi narástol zadok a pila som neskutočné množstvo vody, ale to som pripisovala teplu keďže bolo leto.

1angelika
11. mar 2022

prepáč ale nie je to na obrázku náhodou ovulačný test?

oli2782
autor
11. mar 2022

@lilly2303 Tak asi je to možné 🙈 ani ja nemám tie “typické” ako nevoľnosti, krče a podobne.
@1angelika Nie, je to tehotenský test Pepino

lilly2303
11. mar 2022

@oli2782 ja som išla na bežnú prehliadku a bum 😂 a to som ešte veselo tehly prenášala lebo sme stavali domček

alina765
11. mar 2022

🙄 odfoť ten čo tam máš koľajnice.

banderaska29
11. mar 2022

@oli2782 prosím ta pozri si moj profil včera som pridala moje fotky a skusenost s tymto testom.... toto je pepino test ktory robí taketo falosné kolajnice,

oli2782
autor
11. mar 2022

Ten druhý čo som robila dnes ráno nebol pepino 😊
@banderaska29

banderaska29
11. mar 2022

@oli2782 robila si si aj druhy ? ak ti vysiel pozitivne tak sa s tebou naozaj velmi tesim ♥ len chcem upozornit na to, ze tie nové pepino testy mne ukazali pozitivitu a nebola som tehu a ako tak pozeram mk tak den čo den pribudaju smutne baby ktorym vyšiel pozitívny a ostatne testy negatívne a nakoniec prišla ms..

oli2782
autor
11. mar 2022

@banderaska29 Ten čo je na fotke bol vo februári a tiež som si všimla, že často robí ženám takéto čiarky, preto som ho nebrala až tak do úvahy hlavne keďže neskôr prišla menštruácia. No ten dnešný je oveľa silnejší a je inej značky 😊 Doma odfotím.
Len ma celkom šokkuje tá menštruácia

banderaska29
11. mar 2022

@oli2782 no to nevadí kamoška mala ešte 2 mesiace menzes 🙂 hlavne chod ku dr ♥

pondelok01
11. mar 2022

@oli2782 ja som to tak mala, bolo z toho mimomaternicove.

oli2782
autor
11. mar 2022

@pondelok01 Nestraš.. to mi je ľúto . Ja hneď v pondelok letím k dr.🙏🏻

pondelok01
11. mar 2022

@oli2782 prepac, ale neda mi nestrasit, radsej chod doktorovi, nech si si ista, ze je vsetko v poriadku. Mne obvodna povedala, ze mam prist o 2 tyzdne, 4 dni na to som isla pre istotu na pohotovost, lebo mi zacali bolesti, a nakoniec to bolo velmi vazne, keby sa zdrzim doma pol hodinu, tak tu uz nie som. Radsej nech ta pozrie.