icon

Je to tehotenstvo?

3. jún 2022

Ovuláciu mávam na 20 deň cyklu, avšak 12 DC som bola presvedčená, že prebehla. Aj sme mali deň predtým styk naplno. Dnes je 20 DC a poprosila som manžela, nech kúpi ovulačný test, bola som zvedavá či som cítila dobre a ovu dnes nie je. Vôbec som nič neriešila a ocikala s tým, že jedna silná a jedna slabá čiarka. Takže negat. a ovu dnes nieje presne ako som si myslela. Išla som ho už vyhodiť keď vidím , že hcg. Manžel omylom kúpil tehotenský a teda bol pozitívny. Išiel teraz pre druhý pre istotu ale som v šoku. Ako sa to mohlo podariť? Nechápem, nechce sa mi tomu veriť.

jaskolka
3. jún 2022

Tak jednoducho ovulácia bola v čase styku a ty si otehotnela. Kľudne urob ešte iný test, keď bude aj ten s //, tak už zbytočne sa pýtať,ako je to možné. Proste sa stalo a budes mama.
Ženské telo je nevyspytateľné, ovulácia môže byť skutočne kedykoľvek aj u ženy, čo ma úplne pravidelný cyklus, sa to môže "pomotat" a bum, bábätko je na ceste 🙂

banalu
3. jún 2022

Ved ked si si bola 100% ista, ze si mala ovu a den predtym sex tak nerozumiem preco si prekvapena z tehotenstva 🤣

autor
3. jún 2022

@banalu Keď sa dlho snažíš a nič , tak ver, že si prekvapená ak sa podarí 🙂 Hlavne ak je to inokedy než čakáš

any_soj
3. jún 2022

Gratulujem 🙂 dlhšie ste sa snažili a preto neveríš?

banalu
3. jún 2022

Ja som len reagovala na to co si napisala 😉
Tak drzim palce, teraz uz len cakat ☺️

gertys
4. jún 2022

Ocividne ovulaciu nemavas na 20dc 😀😀😀 preto sa ti nedarilo. Mas ju posunutu a preto to vyslo. V tvojom pripade stastna nahoda ze si sa trafil