icon

Je to tehotenstvo alebo predmenštruačný syndróm?

nattka123
15. jan 2025

Ahojte ženy.
Prosím vás,bez všelijakých narážok. Potrebujem názor/poradit. Ja viem,že je tu veľa takých diskusii a verte mi,že posledné dni nič iné nerobím,len citam,citam a citam 🙈 takze k veci:
Posledná ms bola 20.12.2024. Mám 28/30 cyklus. S manželom sme mali styk pred plodnymi dňami,počas,a aj po. Mám teraz 4-5 dni do MS. A príznaky ktoré neviem rozoznať od prípadného tehotenstva alebo PMS. Ja viem,že na test je ešte príliš skoro,ale dnes som si urobila test. Nie z ranného mocu,ale až nejako poobede. Vyšiel za mna viac negat. Ako pozit. Keďže už ma nebaví loviť duchov. Ale k tým príznakom. Nafučane a bolestivé prsia. Bolesť je skôr po stranách. ( mávam mierne nafucane pred ms ale toto je teda dosť veľký rozdiel). Bolesť v podbrušku takú inú ako pred ms. Skôr take pichanie,ťahanie. Výtok odkedy skončili kramy,bol priehľadný,bez ťažkosti. Posledné dni skôr krémovy bez zápachu,bez ťažkosti. Posledné dva dni jemne žltý tiež bez zápachu,bez ťažkosti. Čiže ako pred ms. Čo myslite? Ja viem,že nemáte veštecke gule,ani mi nevidíte do maternice :D ale možno sa nájde niekto,kto mal podobne skúsenosti a bude vedieť slušne vyjadrit svoj názor.
Jedno dieťa už mam,bude mat tento rok 6.
Na jar minuly rok absolvovala kyretaz,ktorú som dosť ťažko prežívala. O tri mesiace neskôr samovoľný potrat. Takze nechcem tu citat nrjake urážky alebo podobne. Za normálne odpovede vám ďakujem 🙂)

sofia1979
15. jan 2025

@nattka123 máme dieťa v rovnakom veku a som na tom podobne akurát, že ja už len čakám ms keďže o dieťa sa nesnažíme, ale tak môže aj motyka vyskočiť😁😁😁. Ale nie to som chcela je to vždy buď, alebo nestresuj sa nesleduj počkaj do ms. Tu ti nikto nepovie, že si len bohužiaľ ten tehu test, skús o pár dní.

januska12323
15. jan 2025

To máš 50 na 50 ako vždy.

sense
15. jan 2025

Takéto príznaky čo popisujes má každý mesiac

littledaisy
17. jan 2025

@nattka123 netuším, či môžeš byť tehotná,ale to trhanie,šklbanie v maternici popisuju aj pri uniezdení niektoré.. ale pre každú je to iné. 🙂

janusa86
17. jan 2025

@nattka123 Tento mesiac som bola presne na tom podobne. Pripomínalo mi to začiatky predchádzajúceho tehotenstva. Až na to že mňa ešte prehnalo a bolo mi aj ťažko na žalúdok. Fakt som si myslela že som tehotná. Keďže dve deti už máme, čakala som a dúfala v príchod mš. Nakoniec prišla. Takže ako píšu žienky vyššie môže aj nemusí to byť tehu. Príznaky sú často totožné.