Je to už reálna ovulácia?
Clostil , ovitrelle
@veronikanina mne vyprchal po 6 dňoch, inym sa vue držať aj 17 dní. To je naozaj individuálne. Skus si sledovať teraz, či čiarky silnejú.
@michaela329 robila som si testy Adiel ktoré sú vraj 1o ale pritom sú 25kove takže mi naposledy ukázali dva čiarky pred týždňom v nedeľu … Túto nedeľu som sa testla z 10 nič tam nebolo a v pondelok už áno len som nevedela či to je kanalik alebo čiarka tak som išla kúpiť úplne iný. Test a tam tiež dva čiarky ružové …. Dnes detto na 10 a aj na tom 25 kovom vidieť slabého ducha
@veronikanina tak si daj zobrat krv o dva dni a už budeš vedieť. Dá sa aj ako samoplatca.
@michaela329 to ako funguje keď chcem tak
@veronikanina veď ukáž testy na porovnanie
@sofia1979 a tento je včerajší
@veronikanina tonuz vyzerá nádejne počkaj dva dni a skús znova
@veronikanina u nás sa dá cez Medirex. Pozri svoje mesto, ja som si tak dala.
Mij nazor ze po 14 dnoch toto nie je ovitrel. Drzim palce! Uz by mala kazdym dnom tmavnut
@lalilla ďakujem pevne verím skoro dva roky snaženia Rôzne lieky hormóny nič nezaberalo verím že už to bude len dobre ❤️ďakujem
@sense len lekár ma strašil že to skoro na test keď som 3-4 dni pred ms to musí byt ovitrelle 😯
@sense ovitrelle ktorý silnie 😄
@veronikanina predpokladam ze ste mali planovany styk ked si pichals injekciu takze vies presne kedy doslo k splodeniu a baby maju ciarku aj 8dpo co som videla ale povacsine od 10dpo tam uz nieco je.
Ked silnie nie je o com, gratulujem
@lalilla no lekár vravel že vajíčka obe sú veľké že prasknú v ten deň maximálne na druhý Takže 14.8 alebo 15.8 boli už aj plne pred prasknutím aj to mi ukazoval takže tak nejak
@lalilla Ja pevne verím že to už bude ono ❤️ my sme sa milovali v tém deň a na druhý deň vraj keď vajíčko praskne už je menšia šanca ako ked je skôr neviem či to je pravda
@veronikanina to máš ale divné výpočty , 14 dní po ovitrelle ale do ms ešte 4dni... LF trvá 12-16dni.
Tak ak silní tak si myslím že by to mohlo byť tehu . Otestuj o 2 dní a uvidíš . Držím palce
@sense mám cyklus 27 dni …tak ovu mám podľa ultrazvuku 🤷♀️
@veronikanina tak potom 14-15 dni a mala by prísť ms ak nepríde tak je to tam, a teda tvoj test vyzerá veľmi sľubne žiaden ovitrelle
@sense ja mám. Už roky taký cyklus 27-28 maximálne ale väčšinou na 27 dostanem mršku … aj ja si myslím že nie je ovitrelle ale lekár si mysli niečo iné zatiaľ
@veronikanina možno ti zatiaľ nechce robiť zbytočne nádeje...kým sa to nepotvrdí. Aj keď teda ja som tiež mala raz na 14den po ovitrelle taký test, na 16den prišla ms. Ale teda viem že na 12 deň bol test biely. Držím palce nech to silnie
@veronikanina je tam nádej koľko máš do mm?
@sense tak snáď nie ovitrelle ale konečne tehotenstvo zajtra idem nakoniec na krv tak uvidíme 🙏
@sofia1979 mala by prísť štvrtok alebo piatok ale snáď nepríde od 17 dňa cyklu beriem progesteron 1-1-1
@sofia1979 výsledok 50,0 IU/I v piatok kontrolný odber
@veronikanina tak silno držím palce
@sofia1979 ďakujem bála som že že to je malo ale vraj je to ok lebo uhniezdenje niečo trvá a celkovo test začal byt slabunko pozit v pondelok ešte len a v stredu som mala odber takže verim že v piatok vám napíšem že to je vyššie ❤️
@veronikanina budem držať palce tiež si myslím, že je to fajn potom napíš

Dnes je 14 dni po ovitrelle od včera mám slabé čiarky na testoch schválne testujeme rôznymi značkami aby som vedela či je to kanalik alebo čiarka ukázalo sa že čiarka môže to byt ešte ovitrelle alebo už reálna teho ciarka ? Keď mi lekár pichal obitrelle tak dva dominantne folikuly boli povedal že dnes to praskne najneskôr zajtra. Viac tomu nedáva takže ovu prebehla hneď to je už cca 13 dpo