Je toto naozaj pozitívny test?
Ahojte, som tu nová, a tak neviem ešte ako prospievat do diskusie, tak som skúsila založiť novú. Dúfam, že to nebude vadít. Tak k veci. Včera som mala dostať menštruáciu, no nič. Deň pred, som si odbila tehu test, slabá čiarka na prvom, aj na druhom. Robila som včera dva testy, a na oboch by som povedala že sú tie čiarky viditeľné, ale chcela by som radu, či naozaj je toto pozitívny tehu test, nieje asi ani rovnako veľká, a myslím, že ani farba nie celkom rovnaká.priznaky velminemam, okrem citlivých pŕs, a len deň meskajucej menštruácie som zatiaľ nič nespozorovala. Pridávam foto, prosím vás o radu. Pekný deň. 😎
priklanam sa k nazoru pozitivny. este pozri, ci mas test s vyssou citlivostou - ak nie, kup citlivejsi a ciarka bude silnejsia. ja som mala den po vynechani na teste nic, tyzden po vynechani uz kolajnice. medzi tym som netestovala 🙂
drzim palce, prip uz aj gratulujem 🙂
Ďakujem, deň pred ms som mala iba dusika na teste, aj to som oči skoro vyočila kým som ho našla, ale bol tam a slabucky. No a včera tie dva boli už silnejšie ovela, ksusim ešte zajtra teda alebo pozajtra. Len som chcela vedieť či sa to ráta ako pozitívny, keď nieje rovnako hrubý respektíve zafarbený :p ale čiarka výrazne tmavšia ako pred ms jeden deň. Poslednú ms som mala 7augusta. Kedy by som mala zajst ku dr, ak bude i ďalší test pozitívny, z výraznou zmenou? Ďakujem baby
nemusíte sa ponáhľať,ak nemáte vážny zdravotný problém,gynekolog potvrdí tehotenstvo a vnútorným usg pozrie,či je to pekne zahniezdené...tehotenskú knižku vám aj tak dajú až neskôr...
Nemám žiadne zdravotné problémy, len sa pýtam preto lebo už jedno dietatko mám, a som len 14mes po pôrode cisárskym rezom, aj test pri ňom som mala hneď jasný, ale to som bola už v 8tyzdni cca keď som zistila, to bol piatok, a k dr som išla v pondelok. Takže mi to takto vyšlo a nemusela som sa pýtať keďže čiarky boli úplne silné, a s takýmito nemám skúsenosti ;) takže viem že až v 12tyzdni mi založí trhu knižku. Len som pomerne krátko po cisárskom, a odporúča sa minimálne 2roky 🙂
Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/
Prepáčte, keďže som tu nová, len od dnes, tak som nevedela ako prispieť do diskusie, a nevedela som nájsť novú, iba staré rok 2016 ospravedlňujem sa 🙂
Ďakujem baby za rady, a názory. Skúsim ešte ďalší test. Sama som zvedavá, ako to dopadne 🙂 len teraz navečer pociťujem bolesť podbruška, dúfam že to nič nebude, keďže by som mala mať ms, môže to byť z toho?
@olinka213 ja som doktorke po pozitivnom teste volala a ona ma sama objednala na nejaky 8-9tyzden. ze zbytocne je ist skor (pokial nezacnem krvacat). teraz este ani akcia srdca nebude a iba by si zbytocne stresovala ... tak na tvojom mieste zavolam do ambulancie a opytam sa, kedy staci prist ... mozno ti v suvislosti s jazvou odporuci prist skor, za opytanie nic nedas. (ale co sa tyka jazvy - opakujem, pariskova tri deti cisarskym a ti dvaja mladsi po roku tusim - takze nemaj boja.)
a bolesti - mozno uz pracuje maternica a citis to. manto zvacsovanie a priprava maternice prve tyzdne doslova bolelo.
No my sme sa o prvé tiež nesnažili, veeelmi mladá som ostala tehotna, a to cez antikoncepciu,a teraz vyzerá, že znova. Alebo som urobila chybu v užívaní 🙄 tak uvidím čo mi ukáže ďalší test, práve tento mesiac mám preventívnu u gynekológa, to bude sranda, keď sa ukáže bábätko 😝
Podľa mňa si normálne tehotná, aj slabá čiarka znamená pozitívny test. Ak si si neni istá tak normálne ešte počkaj nejaký týždeň a urob si test znova ale ak čiarka stále bude, nezáleží na tom aká silná tak by si mala ísť k doktorovi
Ďakujem vám, skúsim ešte jeden, k dr keď pôjdem o týždeň ? Myslíte že to bude skoro? Teraz mi to podľa kalkulačky na nete vychádza 4+2 tt. Viem že to nemusí byť presne, tak sa nechcem ponáhľať k dr. Chcela by som ísť možno bduuci týždeň stredu, tak či nepôjdem zbytočné, či vôbec bude niečo vidieť už aj to bude tehotenstvo ☺kedy ste boli by s dr už videl plod? Pri lrvomdpm ja bola okolo 7tyzdma asi, trocha neskôr som zistila že som tehotná keďže som brala ANTIK. A nečakala som že mešká ku tehu, lebo je vraj normálne že má vynechá pro hak :D

pockaj este pat dni a urob test znova.. 🙂
ale vyzera pozitivne 🙂