Je tu možnosť tehotenstva?
Ahojte. Možno si budete búchať hlavu, keď to prečítate, ale rada by som počula niekoho názor na moju situáciu.
Pred vyše mesiacom (5.3.) som mala styk, no čo čert nechcel ochrana zlyhala. Ani jeden z nás si nie je istý, či niečo skončilo vo mne, no prikláňame sa k tomu, že nie. Do cca 3 hodín som pre istotu a pokoj na duši (hah, nepomohlo v tomto smere) vzala Escapelle. Menštruáciu som dostala 10.3., trvala ako zvyčajne, i keď bola možno o trošku slabšia(ale to pripisujem práve tabletke po a prekonanému Covidu + antibiotiká) no stále boli prítomné aj kúsky sliznice ako obvykle... Následne som si spravila niekoľko testov, všetky negatívne až na jeden, ktorý bol vadný (pepino dvojbalenie). Posledný bol robený presne mesiac od posledného styku, čiže 5.4. Je možné, že by stále aj po mesiaci ukazoval falošné negatívny výsledok?
Momentálne mi mešká pár dní, no nikdy som nemala pravidelný cyklus.
K doktorovi sa dostanem až za dva týždne, čiže test z krvi zatiaľ nie je možný...
PS: Viem, že žiadna z vás nemá veštecku guľu ani nič podobné, len sa pýtam na váš názor 🙂
Nie si tehotna, a taketo zmeny v cykloch mohla sposobit aj escapelle predsa je to bomba hormonov pre telo
@annnna18 presne tak… tabletka po dokáže rozhodiť cely cyklus
Trpis paranojou 🙂

Ja si myslím že tehotná nebudeš. Mešká ti možno aj z tvojho vnútorného napätia