icon

Je vhodné sa už dnes otestovať?

25. aug 2021

Ahojte dnes by som mala dostať menštruáciu aj mám podobné príznaky aké mám každý mesiac avšak nemôžem vylúčiť ani tehotenstvo. Len sa chcem opýtať či už je dnes alebo zajtra vhodné urobiť tehotenský test.

miskamicha
25. aug 2021

Ano

7lenka11
25. aug 2021

mne povedal gynekológ, že najlepšie je testovať sa deň po očakávanej menštruácií a potom prípadne o týždeň, ak si stále nie si istá.. ak nepríde menzes ani po dvoch týždňoch, rovno choď k lekárovi

1katus1
25. aug 2021

Ja som vždy robila test až keď meškali aspoň 2 dní. Záleží aj od toho ak máš menštruáciu že si môžeš podľa nej riadiť aj hodinky skús ale ak bezne 1 až 2 dní hore dole sú bežné tak počkaj ešte 2 dní

autor
25. aug 2021

@1katus1 tak stáva sa mi že pár mesiacov ako hodinky a potom sa to trosku rozhadze ale do 5-6 dni meškania vždy dorazila viac nie

89katka89
25. aug 2021

Mne vyšiel pozitivny 5 dní pred menštruáciou ocakavanou, avšak veľa krát ani po týždňovom meškani neukáže + a môžeš byť tehotná. Test ti povie viac ako celá skupinka na koniku 🤪🙏 držím palec

autor
25. aug 2021

@89katka89 ďakujem 😇

1katus1
25. aug 2021

Tak skús z ranného moču ak nevydržis . Ale skúsila by som potom ešte aspoň po týždni ak menštruácia nedorazí