icon

Je výsledok pozitívny alebo premočený?

nicolyi
4. aug 2025

Ahojte žienky chcem sa spýtať idem si po názor.
Robila som si test ,a aký máte názor vidíte tam niečo? Či sa mi to zdá ? Alebo skôr je viac premočený?. Ja neviem ale ja tam aj vidím - .🫠

Je výsledok pozitívny alebo premočený?
anonym_438d51
4. aug 2025

sprav ešte jeden , lebo tento je znehodnotený.

mimi013
4. aug 2025

@nicolyi rozoberala si test? Tento nevyzera na klasicky tycinkovy. Urob si este jeden

anonym_ac7f43
4. aug 2025

@nicolyi to co si robila s tym testom? Vyzera ako 5x pouzity

nicolyi
autor
4. aug 2025
@mimi013

@nicolyi rozoberala si test? Tento nevyzera na klasicky tycinkovy. Urob si este jeden

@mimi013 áno je to iný. Ok ďakujem. 🙃

nicolyi
autor
4. aug 2025
@anonym_ac7f43

@nicolyi to co si robila s tym testom? Vyzera ako 5x pouzity

@anonym_ac7f43 to sa aj dá? 🫣 Nič to čo asi každá jedna keď chce vedieť . Akurát tak som ho rozobrala 🤣🙃

anonym_ac7f43
4. aug 2025
@nicolyi

@anonym_ac7f43 to sa aj dá? 🫣 Nič to čo asi každá jedna keď chce vedieť . Akurát tak som ho rozobrala 🤣🙃

@nicolyi tehotensky test som si robila xy krat a takyto doniceny teda nevyzeral, aj si si citala navod?

evaachesa
4. aug 2025

Ja nechápem tomuto rozoberaniu testov. Veď vidieť potrebuješ len tie 2 paličky. Čo pomôže tomu ak ho rozoberies celý? Fakt som zvedavá. 😃

nicolyi
autor
4. aug 2025
@anonym_ac7f43

@nicolyi tehotensky test som si robila xy krat a takyto doniceny teda nevyzeral, aj si si citala navod?

@anonym_ac7f43 toto není ten palickovy ale má ešte obal dala som to dole ,a vyzerá asi preto tak lebo som dala Max o dve kvapky viac 🙃

nicolyi
autor
4. aug 2025
@evaachesa

Ja nechápem tomuto rozoberaniu testov. Veď vidieť potrebuješ len tie 2 paličky. Čo pomôže tomu ak ho rozoberies celý? Fakt som zvedavá. 😃

@evaachesa zvedavosť 🤣🤣

anonym_ac7f43
4. aug 2025
@nicolyi

@evaachesa zvedavosť 🤣🤣

@nicolyi a co myslis ze najdes pod tym obalom?

majus2323
4. aug 2025
@anonym_ac7f43

@nicolyi a co myslis ze najdes pod tym obalom?

@anonym_ac7f43 no keď buď veľmi nečakáte alebo buď veľmi čakáte tak by ste najradšej dali ten test pod mikroskop. Tiež som to robila. Je to skôr psycho vec ako racionálna 😆

nicolyi
autor
4. aug 2025
@majus2323

@anonym_ac7f43 no keď buď veľmi nečakáte alebo buď veľmi čakáte tak by ste najradšej dali ten test pod mikroskop. Tiež som to robila. Je to skôr psycho vec ako racionálna 😆

@majus2323 Aspom že má chápete 🙃🤣🤣

dorizzz
4. aug 2025

Tento test je určite negatívny. Čiže ak si aj urobíš ďalších niekoľko testov budú tiež negatívne, bez ohľadu na to, či ich rozoberieš alebo nie. Dve čiarky ak sú tam tak ich vidno aj bez toho, aby si musela test rozobrať. Snáď to vyjde nabudúce, držím palce.

evaachesa
4. aug 2025
@nicolyi

@evaachesa zvedavosť 🤣🤣

@nicolyi presvecovanie čiarok baterkou chápem...ale že rozoberieš ten plast, ktorý slúži na lepšie držanie a zatvorenie ocikanej paličky, nič nemení na fakte že tie paličky máš stále na rovnakom mieste. 😅

januska12323
4. aug 2025

Testy sa nerozoberajú.

zobaka
4. aug 2025

ked tam nic nie je zbytocne sa testy rozoberaju