icon

Je výsledok tehotenského testu 12 dní po ovulácii pozitívny?

9. jún 2025

Pekný deň prajem, toto je moj poobedňajší baby top test (áno áno pila som v robote veľa vody aj)… je tá čiarka na dvanástky deň po ovulacií OK? Kedy vám začal test poriadne tmavnúť? 🥹
Ráno som si robila ešte dr max a niečo sa tam črtalo.

Samozrejme skúsim ešte zajtra ráno …

Je výsledok tehotenského testu 12 dní po ovulácii pozitívny?
mimi013
9. jún 2025

Ahoj, ja som mala takuto ciarku ked som bola tehu a hned na druhy den bola dost tmavsia uz. 🤍 po tyzdni od takeho testu mi ciarky isli vybit oci. 😁 blahozelam. ❤️

autor
9. jún 2025
@mimi013

Ahoj, ja som mala takuto ciarku ked som bola tehu a hned na druhy den bola dost tmavsia uz. 🤍 po tyzdni od takeho testu mi ciarky isli vybit oci. 😁 blahozelam. ❤️

@mimi013 ja sa bojím tešiť lebo neviem po troch rokoch tomu ani uveriť …
Prikladám ešte jednu fotku …
Som zvedavá ako to dopadne

sweet20
9. jún 2025

Ano, je pozit. Gratulujem

patriciaa_
9. jún 2025

Ja som mala asi taký ako ty na dr max teste v piatok na 11dpo podľa bazalnej teploty aj hlienu a o dva dni mi krásne stmavol no koľajnice budú možno o týžden keď porovnám ja podľa predošlých tehotenstiev ale určite rob z prvého ranného môžu 🙂 takže ked chces vidieť čo najväčší rozdiel testni v stredu ráno 🙂 ja po dvoch dňoch skúsim test zajtra ráno nech mám konečne zas na kúsok srdce na pokoji 🙈 ja sa chcem hlavne dostať už do druhého trimestra lebo dva krát sa mi to skončilo potratom v 8tt ... Takže držím ti veeeeeľmi palce 🤰🏼✨💪🏼🙏🏼✨

autor
9. jún 2025
@sweet20

Ano, je pozit. Gratulujem

@sweet20 och skúsim ešte zajtra ráno 🥹 nemôžem ani tomu uveriť po takej dobe

autor
9. jún 2025
@patriciaa_

Ja som mala asi taký ako ty na dr max teste v piatok na 11dpo podľa bazalnej teploty aj hlienu a o dva dni mi krásne stmavol no koľajnice budú možno o týžden keď porovnám ja podľa predošlých tehotenstiev ale určite rob z prvého ranného môžu 🙂 takže ked chces vidieť čo najväčší rozdiel testni v stredu ráno 🙂 ja po dvoch dňoch skúsim test zajtra ráno nech mám konečne zas na kúsok srdce na pokoji 🙈 ja sa chcem hlavne dostať už do druhého trimestra lebo dva krát sa mi to skončilo potratom v 8tt ... Takže držím ti veeeeeľmi palce 🤰🏼✨💪🏼🙏🏼✨

@patriciaa_ skúsim test ešte zajtra ráno a uvidím ale straaaašne moc by som sa potešila 😻 po takej dobe … hádam zajtta bude ciaročka už silnejšia

selena_luna
9. jún 2025

Odteraz rob uz len z raneho mocu, tu istu znacku a nie kazdy den, skus vzdy pockat 2 az 4 dni. Hcg bude na zaciatku stupat pomalicky tak nebude hned veselo poriadne tmavnut nestrachuj sa. Preto radsej vacsie odstupy aby si videla ten rozdiel. No ale zajtra rano bude poriadna podla mna, ked takuto mas z rozriedeneho mocu 🙂 gratulujem!

nika_val
9. jún 2025

Hcg rastie každých 48h tak zajtra možno ešte nebude o moc tmavší (aj keď zase bude rozdiel keď bude z ranného moču tak možno aj bude) 🙂

mimi013
9. jún 2025

Len pokoj, ja som tiez tomu neverila ked to vyslo, aj ked viem ze sa nema testovat kazdy den, ja som testovala, aj dvakrat. Rano a ku veceru. Kym som nevidela moju vytuzenu silnu druhu ciarku po tyzdni. A teraz som 16tt, cakame dievcatko. 🩷

autor
9. jún 2025
@mimi013

Len pokoj, ja som tiez tomu neverila ked to vyslo, aj ked viem ze sa nema testovat kazdy den, ja som testovala, aj dvakrat. Rano a ku veceru. Kym som nevidela moju vytuzenu silnu druhu ciarku po tyzdni. A teraz som 16tt, cakame dievcatko. 🩷

@selena_luna
@nika_val áno skúsim z ranného že či to je ozaj pravda a potom až vo štvrtok … dám vedieť do komentárov
. Ja som si urobila test aj na základe toho, že sa mi zdalo , že mám oveľa väčšie prsia (a žilnaté) ako obvykle 🙈 a už pár dni mám pocit že je na svete nie 25 stupňov ale tak 2000 stupňov 🥵😃

Tak mi to prišlo nejaké divné a zrejme už viem aj prečo ;)

@mimi013 Gratulujem . To musí byť nádherný pocit, snáď sa už aj na nás usmialo šťastie 🤗 veeeď ja by som si urobila kľudne aj ten druhý z toho balenia ale nechcem pokúšať 🫣

mimi013
9. jún 2025

Dakujem. ❤️ Verim ze ano, drzim vsetky prsty, este aj palce na nohach. 😁🫶🏻 mne napriklad dost v skorom stadiu stmavli bradavky, bola som z toho brutalne prekvapena. A k tym testom, mna zvedavost zozierala, kazdy den po 2 balenia som kupovala v lekarni. 😵‍💫 viem aky je to pocit, ale netestuj, usetris. 😁 vsetko bude ok. 🤍

autor
10. jún 2025

Holkyyyy dnes ráno 😍🤗

selena_luna
10. jún 2025

Drzim palce nech to vyjde! Nech rastie do zdravia a sily!

mimi013
10. jún 2025

Blahozelaaaam, takto vyzerali na chlp presne moje. 🥹🫶🏻🫶🏻🫶🏻

maryetta
10. jún 2025

Krásny vysledok.
Nech to ma vsetko ten najlepsi priebeh 😉

autor
10. jún 2025

Ďakujem vám krasne každej keď to zaschlo bolo to ešte oveľaaaa tmavšie , ale ponáhľala som sa do práce 🙂