Je výsledok tehotenského testu po použití Gonasi spoľahlivý?
13den po gonasi - 12dpo. Myslite že ešte pozostatok gonasi? Test je robený z 2.ranneho mocu asi. O pol6 som bola na wc ale zabudla som urobiť a potom o 7 som urobila tento.

Negatívny
@zanzilady niečo tam je, ale samozrejme, lepšie počkať do zajtra, keďže si vlastne len nejakú hodinku dve nebola cikať a moč bol slabý tým pádom ❤️
Inak, mne gonasi vydržalo až 14-15 dní 🙈
Ja vidím❤️držím palce
@bambulka711 no je možné že to stále gonasi aj je 🫣 alw mám pocit že sa mi už spúšťa ms. Už začínam špiniť a boli ma brucho :( ale ďakujem
@lena1000 dakujeeem. Ak do rana ms nepríde urobím test
@zanzilady vyzerá to tak, aj čiarka už stráca ružovosť. Je mi to ľúto 🫂
@bambulka711 ja viem… to nič. Ideme do reprofitu budúci týždeň v MT. Tak aspoň budem mat po ms 🙂
@bambulka711 a ty inak ako pokracujes ? Občas kuknem tu diskusiu, ale veľmi máličko 🥹
@zanzilady no my máme za sebou neúspešné prvé IVF a budúci rok druhý pokus. Neviem, či aj nie posledný v mojom živote a ak nedopadne, tak zmieriť sa, že detičky nebudú.
@bambulka711 och tak to ma mrzí, ale treba potom veriť a myslieť pozitívne 🥹 skús mozno drzat dobrú stravu aj ty aj partner to ribi ozaj veľa 🙂
@zanzilady tak u nás bol problém genetika. Mali sme síce 5 embryií, ale ani jedno nebolo zdravé 🤷
@bambulka711
JOJ škoda. Tak naozaj len veriť a dúfať že sa to podarí. Držím veľmi palce 😍
@zanzilady ahoj, ja len, že možno sa udial vianočný zázrak. Chcela som ti dať info, keďže sme v tom spolu takmer od začiatku. Horný 10 dpo, spodný dnes 11 dpo. Viem, že mamatest, ale stmavol pekne a pri podsvietení je nádherná ružová čiarka. Len to neviem odfotiť dobre.
@bambulka711 ahoooj, gratulujem veľmi veľmi veľmi! Aj som to zazrela dnes v grafoch ale krásne testy máš! Držím veľmi palce nech to príde všetko do úspešného konca 😍😍😍😍😍
@zanzilady ďakujem, áno, už sú skoro koľajnice a budúci týždeň prvá prehliadka, ale ešte skoro, aby niečo videl 🥰