icon

Je výsledok testu Clearblue dôveryhodný?

jjj186
15. mar 2024

Ahojte, včera večer som si robila test Clearblue ten včasný. Do tých troch minút bol čistý, hodila som ho do šuflíka a cca po 2hodinách takto. Predpokladám vzhľadom na skúsenosti iných, že sa vyfarbil len kanálik, či? Čo myslíte? Včera by som bola cca 10DPO.

Je výsledok testu Clearblue dôveryhodný?
martinkatinka
15. mar 2024

Navod hovori co? Predpokladam, ze tam je pisane, ze po par hodinach je uz neplatny

stellarstar
15. mar 2024

@jjj186 na čo si ho po 2 h vybrala pozrela? Prečítaj si príbalový do koľko minút treba pozrieť výsledok a že potom test je neplatný

tehotna40
15. mar 2024

@jjj186 tento test je podľa mňa najhorší na trhu nedávala by som mu žiadnu výpovednú lehotu a uz vôbec nie po uplynutí 3 minút. Mala som čiarku aj silnejšiu, aj v limite a tehotná som nebola všetky ostatné testy negatívne. Takže skúšaj iným testom to je moja rada. Tento smer smetiak. Držím palce aby to dopadlo ako si praješ.

cookie29
15. mar 2024

10 dpo = prilis zavcasu
navod = po uplynuti casoveho limitu test neplatny

zuza265
15. mar 2024

Niekedy su tu baby velmi mile… 🙃

Zopakovala by som test. Videla som, ze tento test robil taketo tenke ciarky a neboli tehotne, avsak takuto silnu som este nevidela 🙂 drzim palce🙂

jjj186
autor
15. mar 2024

@zuza265 ďakujem za normálnu odpoveď 🙂 ja si od toho nič nesľubujem, deti už mám a toto je niečo také, že človeku to len proste nedá a rozmýšľa nad tým. Ale zatiaľ už neriešim a počkám na ms. O ďaľšieho krpca sa nepokúšame, ale človek nikdy nevie čo mu život prinesie 🙂

zuza265
15. mar 2024

@jjj186 chapem. Urcite by kazda jedna zena rozmyslala aky je toto vlastne vysledok. 🙏🏼 aj tie co sa pytaju ci nevies citat. Nemyslim to zle voci nim, ale niekedy sa skusme vcitit do pocitov na druhej strane. A stala sa vam teraz nejaka “nehoda”, ze si skusala test? Alebo napriklad mas nejake ine pocity?🤗

jjj186
autor
15. mar 2024

@zuza265 no práve áno. Je nejaká možnosť 🙂 Posledný test pred týmto som si robila pred 6timi rokmi. Nezvyknem si testy robiť len tak zo zvedavosti, ale keďže teraz viem že je tam tá možnosť, spravila som.
Pocity? Tie sú všelijaké, ale poučená ešte od prvého tehotenstva ktoré bolo ozaj očakávané viem, že hlava si domyslí čo chce a potom už žena cíti aj to čo si sama len vsugeruje 😅 takže na toto sa moc nechcem spoliehať

blonde_bella
15. mar 2024

@jjj186 čauko, tento je po 10m vždy pozitívny...ale že vždy

jjj186
autor
15. mar 2024

@blonde_bella myslela som si. Ďakujem 🙂

blonde_bella
15. mar 2024

@jjj186 ale keď sa dívam, tak ta čiarka je akože dosť výrazná
Za mňa to je na ďalší test