Je výsledok vyšetrenia v 5. týždni + 1 deň normálny?
Ahojte, idem si po radu som po dvoch MA a momentálne by som mala byť v 5+1tt šla som na pohotovosť lebo som mala hnedé farbenie podla sona mám gestacny vak okolo 9,5mm a 5+5tt a není v ňom ani žĺtko. Ovulaciu som mala sledovanu doktorom a bola okolo 3-5.9. Je podľa vás nález v poriadku? Testy mám silné hcg mi brali v pomdelok bolo okolo 1300.
@nikolaa10 mne sa objavil gestacny vak úplne taký náznak asi 5+0 a potom asi o 2 dni na to už bol viditeľný. Ale ja som bola po ivf a tam je to podľa mna presnejšie vypočítané ako pri prirodzenom otehotneni.
Keď bol zltkovy vak viditeľný a mala som náznak embryonálnej štruktúry tak som mala gestacny vak v priemere 1,2cm a vtedy mi napísali že zodpovedá 5+5. Takze podľa mna to ešte stále vyzerá dobre. Budem držať palce 🙏
@nikolaa10 mne sa objavil gestacny vak úplne taký náznak asi 5+0 a potom asi o 2 dni na to už bol viditeľný. Ale ja som bola po ivf a tam je to podľa mna presnejšie vypočítané ako pri prirodzenom otehotneni.
Keď bol zltkovy vak viditeľný a mala som náznak embryonálnej štruktúry tak som mala gestacny vak v priemere 1,2cm a vtedy mi napísali že zodpovedá 5+5. Takze podľa mna to ešte stále vyzerá dobre. Budem držať palce 🙏
@anonym_7b8f53 ďakujem veľmi ❤️

@nikolaa10 Zltko by sa malo objaviť približne 5+3 a do 6+0 myslím si že kontrola o týždeň by určite mala byt či je to v poriadku ..