icon

Kedy bude niečo vidieť na ultrazvuku?

9. apr 2025

Ahojte baby idem si tu po radu som tehotná aspoň testy tam ukazujú 🙈😁 poslednú ms som mala 26.februara cyklus mam 35dnovy ovulacny test pozitívny bol 21.Marec 4 Apríla som mala digitálny test pozitívny 1-2 a 6 apríla vyšiel test digitálny 2-3 rovnako pozitívny.
Ja len sa chcem opýtať či už niečo bude vidno na Sone dnes ma Gynekologička objednala na pondelok 14.4

colsami
9. apr 2025

Cize dajme tomu ze ovulaciu si mala 21.3. a 14.4. uz chces nieco vidiet na usg? Mozno nieco vidiet bude, ale priprav sa aj na moznost, ze tam budu len prvotne zmeny.

krasneleto
9. apr 2025

mas sice dlhy cyklus a podla poslednej MS uz by malo byt.. ale podla ovu mozno este vidiet nebude... ale ci sa jedna o tehu urcite vidiet bude

autor
9. apr 2025

@colsami no preto sa pýtam myslela som že ma zavola ked uz niečo bude vidno nejako skoro sa objednala Teda

autor
9. apr 2025

@krasneleto no nejako skoro ma teda zavolala podla mňa keď tam nič nebude vidno, aj mi bolo cudne že prečo nie až keď budem 7 tt alebo 8tt myslela som že neskor ma objedna aj som povedala kedy som mala Ms aj všetko cez telefón a objednala ma na pondelok

sense
9. apr 2025

Určite bude vidieť či je to v maternici alebo nie. čiže môže vidieť plodovy vak, či bude vidno už aj plod neviem

pl2y
9. apr 2025

No lekári vychádzajú z tej poslednej menštruácie, takze 14.4 by si už mala byt tusim prebiehajúci 7tt a to uz by bola vidno aj akcia srdiečka, tak preto ta asi objednala..lebo asi sa ta pýtala len na termín poslednej menštruácie..ak chces mat pokoj na dusi a neísť tam potom o týždeň-dva znova a týždeň cakat či sa tam objaví, aj cinnost, tak sa preobjednaj o týždeň, ale zas, ak ti nie je problém ísť potom znova, tak kľudne chod, povedz lekárke všetky tieto detaily a ona ta usmerni..plodový vak by tak či tak malo byt vidno, pripadne ti vezmu krv

co_co
9. apr 2025

Uprimne? Nemyslim si, ze tam uz bude nieco vidiet. Kazdopadne, zazraky sa deju a neustale sa stavaju take vynimocne situacie 😀 Lenze ak nebudes nic ocakavat, tak ani nebudes sklamana. 🙂

autor
9. apr 2025

No baby nedalo mi to 🙄tak som volala či by sa nedalo preobjednat na iný termín, hovorím že aby bolo niečo vidno uz a sestrička hovorí že nie aby som prišla kľudne že bude vidieť tak som teda nechala tak a pondelok idem tam

bbymama
9. apr 2025

Ja som sa objednala hneď ako mi meškala ms a objednala ma až o 3 týždne kedy som bola v 7tt a mrle ma žrali celý čas 😀síce potom bolo už vidno všetko, aj srdiečko, ale na tvojom mieste by som bola rada 😊 aspoň vylúči mimomaternicové tehotenstvo a zoberie ti krv na hcg no a potom prídeš znovu kedy už niečo vidno bude..

autor
14. apr 2025

Ahojte baby hlásim sa vám dnes som bola kúpiť Gynekologičke a takéto bolo sono srdiečko ešte nebilo , o dva týždne idem na kontrolu a aj krv mi budu brat.

pl2y
14. apr 2025

Super, držím palce nech nabudúce už je pocut/vidiet aj to srdiečko a nech to pekne napreduje😉