Kedy bude niečo vidieť na ultrazvuku?
Ahojte baby idem si tu po radu som tehotná aspoň testy tam ukazujú 🙈😁 poslednú ms som mala 26.februara cyklus mam 35dnovy ovulacny test pozitívny bol 21.Marec 4 Apríla som mala digitálny test pozitívny 1-2 a 6 apríla vyšiel test digitálny 2-3 rovnako pozitívny.
Ja len sa chcem opýtať či už niečo bude vidno na Sone dnes ma Gynekologička objednala na pondelok 14.4
mas sice dlhy cyklus a podla poslednej MS uz by malo byt.. ale podla ovu mozno este vidiet nebude... ale ci sa jedna o tehu urcite vidiet bude
@colsami no preto sa pýtam myslela som že ma zavola ked uz niečo bude vidno nejako skoro sa objednala Teda
@krasneleto no nejako skoro ma teda zavolala podla mňa keď tam nič nebude vidno, aj mi bolo cudne že prečo nie až keď budem 7 tt alebo 8tt myslela som že neskor ma objedna aj som povedala kedy som mala Ms aj všetko cez telefón a objednala ma na pondelok
Určite bude vidieť či je to v maternici alebo nie. čiže môže vidieť plodovy vak, či bude vidno už aj plod neviem
No lekári vychádzajú z tej poslednej menštruácie, takze 14.4 by si už mala byt tusim prebiehajúci 7tt a to uz by bola vidno aj akcia srdiečka, tak preto ta asi objednala..lebo asi sa ta pýtala len na termín poslednej menštruácie..ak chces mat pokoj na dusi a neísť tam potom o týždeň-dva znova a týždeň cakat či sa tam objaví, aj cinnost, tak sa preobjednaj o týždeň, ale zas, ak ti nie je problém ísť potom znova, tak kľudne chod, povedz lekárke všetky tieto detaily a ona ta usmerni..plodový vak by tak či tak malo byt vidno, pripadne ti vezmu krv
Uprimne? Nemyslim si, ze tam uz bude nieco vidiet. Kazdopadne, zazraky sa deju a neustale sa stavaju take vynimocne situacie 😀 Lenze ak nebudes nic ocakavat, tak ani nebudes sklamana. 🙂
No baby nedalo mi to 🙄tak som volala či by sa nedalo preobjednat na iný termín, hovorím že aby bolo niečo vidno uz a sestrička hovorí že nie aby som prišla kľudne že bude vidieť tak som teda nechala tak a pondelok idem tam
Ja som sa objednala hneď ako mi meškala ms a objednala ma až o 3 týždne kedy som bola v 7tt a mrle ma žrali celý čas 😀síce potom bolo už vidno všetko, aj srdiečko, ale na tvojom mieste by som bola rada 😊 aspoň vylúči mimomaternicové tehotenstvo a zoberie ti krv na hcg no a potom prídeš znovu kedy už niečo vidno bude..
Super, držím palce nech nabudúce už je pocut/vidiet aj to srdiečko a nech to pekne napreduje😉

Cize dajme tomu ze ovulaciu si mala 21.3. a 14.4. uz chces nieco vidiet na usg? Mozno nieco vidiet bude, ale priprav sa aj na moznost, ze tam budu len prvotne zmeny.