Kedy ísť na prvú kontrolu v tehotenstve?
Ahojte kedy ste vy mali prvú kontrolu keď ste zistili že ste tehotné ? Ďakujem
@barbado ja keď som zistila s testu, že som tehotná, tak mi kázala sestrička prísť na krv
. O týždeň na opakované Hcg... A týždeň na to po opakovanom odbere krvi objednala na vyšetrenie... Bola som 6+1tt...už bola aj akcia ❤️... 🤞🙏
Cca 11tt?
Cca 6tt v centre asistovanej reprodukcie a týždeň na to u svojho gynekológa. Akcia bola potvrdená už v centre, gynekológ ma len chcel vidieť skôr, bežne objednáva okolo 7+.
Ja som bola prvýkrát v 10. týždni. Skorej sa objednáva ak máš nejaký zdravotný problém alebo ak boli v minulosti samovoľné potraty.
@barbado ja nakoľko som bola riešená v centre kde sme riešili aj ivf a že sa nám nakoniec podarilo prirodzene po vyše 3 rokoch tak som bola taká "drzá" a objednala som sa zase do centra na odber hcg keďže moja ma chcela riešiť až po 2 týždňoch a mala blbé poznámky .. nakoniec som to presunula z osobných dôvodov a mala som v centre prvú kontrolu 4+4tt .. síce bolo vidno len prázdny gestacny vak ale hneď mi pre istotu nasadili progesterón... Ináč by som išla až 6+0tt
@barbado vacsina doktorov to tak robi, ze na prvu kontrolu ta objednaju tak az na cca 8 tyzden kedy je uz akcia srdiecka a aj je pekne vidno. Mne nebolo na 4+2tt vidno vobec nic. Iba z krvi mi zistili ze mam zvysene Hcg. V 7tt uz bolo vidno pekne, aj akcia ❤️ bola.
cca 8-9tt
@barbado tri tehotensta, 3x som sla az okolo 10tt
Najprv ma zavolala na krv a keď prišli pozitívne výsledky, dala mi termín, vychádzalo mi to na 6tt.
Ahoj, mňa dr. objednala na 10ty vynechania ms, bola som vtedy 5+3, spravila mi ultrazvuk zdola, potvrdila tehotenstvo, skontrolovala či je správne uhniezdnenie a mala som prísť o týždeň, vtedy už bilo aj srdiečko... Teraz idem až o mesiac.
Ahoj, ja som tiež objednána až na 22.7 a to dva týždne do zadu som zistila ze som tehu, potom som si robila digitálny test ukázalo ze 2-3 tak som volala a objednala som sa online ako sa dalo
Tak ja keď som volala Dr. po vynechaní MS tak mi povedala že skôr ako v 7-8 tt neobjednáva, lebo by aj tak nič nevidela. Objednala ma teda na začiatok 8 tt a na kontrole sme aj tak zistili že dieťatko je trošku menšie (zrejme bola cca o týždeň posunutá ovulka). Čiže keby ma objednala na ten 7tt podľa poslednej menštruácie tak možno by naozaj nič nevidela lebo reálne som som bola len cca 6tt.
@barbado ja som bola hned ako som nasla //...

@barbado 2 týždne po vynechanej ms😊