Kedy je možné zistiť pohlavie dieťaťa?
Ahojte.
Dnes som bola na vyšetrení u lekárky. Pýtala som sa na pohlavie,ešte nevedela povedať. Možno sa tu nájde nejaké pozorne ocko,čo by vedelo poradiť. Ps neukamenujte ma 🙂)

viem, iba napísať, čo vidím: hlavičku, rúčky a nôžky a samo. telíčko
ozaj - blahoželám vám
@nattka123 nehnevajte sa na mna, ale lekárka ktorá je na to odborník tam zatiaľ nic nevidi a vy sa tu pýtate obyčajných žien čo tam vidia? Ako trosku logiky.
@nattka123 nehnevajte sa na mna, ale lekárka ktorá je na to odborník tam zatiaľ nic nevidi a vy sa tu pýtate obyčajných žien čo tam vidia? Ako trosku logiky.
@lenka22031 škoda reagovať 🙂
Tak dr ktorá s týmto robí roky ti nevie povedať pohlavie a pritom určite krútila sonom ako mohla aby niečo zazrela a ty prídeš sem pre výsledok? Že nejaká mamička ti z jednej fotky povie pohlavie?
Je to veľmi skoro, u chlapca sa to dá povedať aj skôr,ak je dobre otočený,ale z tejto fotky nikto neurči nič. Je to skrátka veľmi skoro, počkaj do ďalšej poradne, možno už to bude zreteľne
Mne pri synovi to v 13 týždni povedala,že tak na 70%,že tam už niečo medzi nozkami rastie,ale že to môže byť aj opuchnutá pošva,že ešte sa nemám na to spoliehať. Až v 17 týždni mi to potvrdili. U dcery až na druhom veľkom usg mi povedali pohlavie.
Tak dr ktorá s týmto robí roky ti nevie povedať pohlavie a pritom určite krútila sonom ako mohla aby niečo zazrela a ty prídeš sem pre výsledok? Že nejaká mamička ti z jednej fotky povie pohlavie?
@tim23 nie,nekrutila sonom. Ešte pred sonom povedala,že je skoro. Čiže nechcela pozrieť 🙂
Je to veľmi skoro, u chlapca sa to dá povedať aj skôr,ak je dobre otočený,ale z tejto fotky nikto neurči nič. Je to skrátka veľmi skoro, počkaj do ďalšej poradne, možno už to bude zreteľne
Mne pri synovi to v 13 týždni povedala,že tak na 70%,že tam už niečo medzi nozkami rastie,ale že to môže byť aj opuchnutá pošva,že ešte sa nemám na to spoliehať. Až v 17 týždni mi to potvrdili. U dcery až na druhom veľkom usg mi povedali pohlavie.
@jaskolka ďakujem za normálnu odpoved 🙂)
@lenka22031 kto je urazený? Vytočilo to iba vas 🙂
@lenka22031 áno, už potom som prečítala komentáre.. Veď toto a ešte sa ohradi že škoda reagovať 🤔
@lenka22031 áno, už potom som prečítala komentáre.. Veď toto a ešte sa ohradi že škoda reagovať 🤔
@tim23 Ach dievky 🙂
Z tejto fotky ti to nepovie nikto.
@nattka123 tak keď Vam doktorka povie že je skoro neznamená to že nechce prezradiť pohlavie ale že je SKORO aby tam niečo videla. Ako počúvajte s porozumením
@lenka22031 ste nejaká drzá nie? Chvála bohu,že toto tehotenstvo som kludna a nič ma len tak nerozhodí :D ináč,by som vám nadala,koľko by sa do vas zmestilo :D
@lenka22031 ste nejaká drzá nie? Chvála bohu,že toto tehotenstvo som kludna a nič ma len tak nerozhodí :D ináč,by som vám nadala,koľko by sa do vas zmestilo :D
@nattka123 nie autorka ja nie som drzá. Ja som len napisala že odborník to nevidi a tu chcete po ženách aby povedali pohlavie.
@nattka123 kľudná možno si ale si aj nejaká precitlivena, v čom je pani drzá? A prečo by si jej mala nadávať? Tam choď nadávať doktorke že jak mohla ukončiť školu s titulom keď nieje schopná v 1.trimestri určiť pohlavie dieťaťa
@nattka123 nie autorka ja nie som drzá. Ja som len napisala že odborník to nevidi a tu chcete po ženách aby povedali pohlavie.
@lenka22031 nie,ja som nepovedala,že chcem po ženách,aby mi určil pohlavie. Ja som napisala “možno sa tu nájde pozorne očko” a možno som mohla doplniť SKÚSENÉ 🙂
Pokial dobre vidim, tak si v 12+2? Ja som v tomto tyzdni vedela uz pohlavie v oboch tehotenstvach. Ale zavisi to od lekara a od technickeho vybaveniam, v oboch mojich tehotenstvach to bolo v specializovanom pracovisku, nie u mojej gynekologicky. A prepac, ale z tejto fotky ti tu pohlavie neurci nikto 🙂
Ja pani autorku úplne chápem, bola som rovnako zvedavá, ak nemáte odpoveď k jej otázke tak načo to zbytočne komentujete a vytvárate nežiadúcu výmenu názorov? Je nadšená, nedočkavá, zvedavá a skúsila sa spýtať na fóre, keďže dnes sa podľa NUB teórie dá odhadnúť pohlavie už v prvom trimestri, nie je to 100%, ale myslím si že autorka by tú informáciu nebrala ako samozrejmosť a počkala na potvrdenie lekárom.
Ja pani autorku úplne chápem, bola som rovnako zvedavá, ak nemáte odpoveď k jej otázke tak načo to zbytočne komentujete a vytvárate nežiadúcu výmenu názorov? Je nadšená, nedočkavá, zvedavá a skúsila sa spýtať na fóre, keďže dnes sa podľa NUB teórie dá odhadnúť pohlavie už v prvom trimestri, nie je to 100%, ale myslím si že autorka by tú informáciu nebrala ako samozrejmosť a počkala na potvrdenie lekárom.
@smejko47 ja som bola tiež nedočkava a zvedava ale keď mi lekár povedal že je skoro tak som to chápala a nepytala sa na konikovy iných žien. Ja neútočim na pani len mi hlava neberie že chce aby sa cudzie ženy vyjadrili a odborníkovi neverí.
Z tejto foto to neurcis ,je to pohlad z hora na babo, potencinalne by uz mohlo byt vidno ak by bol zaber priamo medzi nohy

@nattka123 fúha I. trimester, to by som aj ja rada vedela, ktorá baba má také super oko
môj dr. mi tvrdil na každej poradni, že bude baba a nakoniec je chlapec 😎