Kedy je najlepšie robiť tehotenský test?
Dobrý deň nemám skúsenosti prosím hneď ma nezhadzujte začali sme sa práve snažiť o bábätko..povedala som si že nebudem si rátať plodne dni a pod že necháme to na osud keď sa to stane tak sa to stane len by som chcela poradiť🙂 mam aplikáciu na menštruáciu a ta mi ukazuje aj kedy mam mat ovulácii je presná 🙂 predvčerom sme sa milovali mala som 4 dni do ovu..chcem sa spýtať kedy je najlepšie robiť tehotenský test ? Pýtam sa nakoľko som mala raz biochemické tehotenstvo a ukazal mi až na 5 deň meškania menštruácie 🙂
Njalepšie ako píšu baby až keď mešká MS. Mne ukázalo keď meškala 4 -5 dní dva testy pekné 2 čiarky. Počkala som ešte 5 týždňov a šla k Dr. ktorý už videl srdiečko.
Aj ked si nedockava a zvedava test si urob az ked mas den menstruacie pripadne aj neskor 🙂

Urcite az ked ti menstruacia meska aspon den, ani to ti este nemusi ukazat, mne napr. pri jednodnovom meskani ukazal test velmi velmi slabu ciarku, ledva som ju tam zbadala, o dalsie 2 dni uz bola ciarka jasne viditelna..Ale nespoliehala by som sa na tu aplikaciu pokial ide o ovulaciu, mozes to mat aj inak, ja som mala napr. vzdy 30-dnovy cyklus, co by som mala mat ovu na 15. den, ale viem, ze som ju mavala az na 17.-18. den, kedze som bola na folikulometrii..