Kedy je vhodné urobiť tehotenský test?
Ahojte, kedy si môžem urobiť tehotenský test po 2 týždňoch od styku? Viem, že sa robí keď vynechá menzes, ale ja som v strese, mala som sex s ex krátko po menzese, resp.mozno 5-6 dní po. Nemala som plodné dni ešte, ale tak ak by náhodou. Ci môžem otestovať aj skôr pred menzesom alebo je to zbytočné.
je tu mnoho diskusii kde píšu ženy že ešte pred menštruáciou mali tehotenský test takže myslím že možeš
@mikella912 no môcť môže ale to že vyjde negatívny jej aj tak nič nevypovie...to vôbec nie je spoľahlivé a aj tak si nemôže byť na isto
čitala som o pozitívnych testoch pred menštruáciou ja len píšem čo som čítala
Samozrejme že môžeš. Ak bude pozitívny si tehotná, ak bude negatívny, neznamená že tehotná niesi. Preto sa test robí až po meškaní menštruácie.
Ja som čakala do menštruácie. V deň keď neprišla spravila som si test a 3x mi vyšli 2 ciarky
Kratko po menzese 5-6 dni jeeee...5 dni menzes, plus dalsich 5-6 dni? To mas 11-12-ty den cyklu, akurat pred ovulaciou.
Jedno dieta mame presne z 12-teho dna cyklu, ovulacia bola na 14-ty den, 11 dni po ovulacii q 13 dni pp sexe uz bol test pozitivny. Dalsie dieta netusim, kedy bola ovu, sex bol desiaty den cyklu, 25-ty den cyklu bol test pozitivny.
Stale

Zbytočne...musíš čakať