Kedy je vhodné vykonať digitálny tehotenský test?
Ahojte dnes je prvý deň odo dňa meškania menštruácie , včera mi neprišla tak som si večer urobila test a bol tam ťažko viditeľný duch .
Dnes ráno som to zopakovala keďže krámy nikde a mám tam stále ducha, slabulinku ružovú čiarku . 15 mája bola ovulácia potvrdená testom takže som 16dpo. Neviem nikdy som nebola tehotná neviem ako to má popravde byť či je to okej či čakať ešte že sa spustia krámy ale chcem sa opýtať či je vhodný čas na digitálny test z indikátorom týždňa. Ďakujem
Môžeš skúsiť ale digitálny nie je tak citlivý. Ten je 25 až
Ja by som počkala ešte 2 dni a skúsila až potom testnúť
Tak nič skúsila som digitálny a je negatívny aj som skúsila iný test nejaký intimo a tiež negatívny ale tak pepino mi ukazujú ducha neviem mešká mi to 1 deň stále neprišla ms tak neviem čo si myslieť
Tak nič skúsila som digitálny a je negatívny aj som skúsila iný test nejaký intimo a tiež negatívny ale tak pepino mi ukazujú ducha neviem mešká mi to 1 deň stále neprišla ms tak neviem čo si myslieť
@lucuass pepino sú hrozne testy ktoré ti čiarku urobia aj keď ich namočíš do vody.
Boli tu diskusie kde ženy vraveli že sa robili nejaké testy pepino testov a vyšli pozitívne z mužského moču, alebo keď ich namočili do čistej vody.
Plus tu písali veľa aj ženy čo mali reálnu skúsenosť pepino test im urobil silnú čiarku a aj tak neboli tehotné.
Určite netestuj a neriaď sa pepinom

@lucuass ak uz mala prist ms,mozes urobit digi test,ak by si bola tehotna,vysledok by mal byt uz pozitivny