Kedy mi odporúčate robiť test?
Ahojte žienky.. mám otázočku na vás.. minuly rok sme sa snažili o bábätko nedarilo sa a keď boli iné starosti a hlava bola inde ani som si nevšimla že mi to mešká potom drobne krvácanie a zas nič, po dvoch týždňoch som slabulinko krvacala a bývalo mi dosť zle tak som si spravila test a bol pozitívny.. bol to 6 týždeň no bohužiaľ som pár dni na to potratila.. dr. Mi odporúčala pokúšať sa až na jar no ani sme to potom nejak neriešili lebo sme plánovali svadbu .. tento mesiac sme si pozor nedali ze keď to pride tak to pride s tým že nič nečakáme… spali sme spolu aj počas plodných dni.. včera som mala dostať menštruáciu a stále neprišla čo príde vždy presne alebo o jeden deň skôr.. otázka znie kedy mi odporúčate robiť test? Teraz večer som skúsila Pepino čo som mala doma bola tam neviem či čiarka alebo ten kanalik ako som sa Dočítala.. tak len takú radu si prosím ze kedy by mi mohol test ukázať ako na tom som 😊
@bagre prsia má bolia už vyše týždňa ale neskutočne.. pred pár dňami mi prišlo zle ale bolo vonku zle počasie tak som si myslela že mi len tlak klesol.. dnes keď som kukala kalendár že by som mala dostať som si to zrazu spojila že či náhodou sa nepodarilo… myslela som že keby som tak test by ukázal no počkám pár dni ak mi to bude stále meškať spravím další 😊 ďakujem pekne
@nella148 tak odporúča sa týždeň dva po meškaní menštruácie, to máš už viac menej istotu, aj keď aj tam bývajú výnimky, že im neukáže, posunutú majú ovuláciu a pod.
Každopádne držím palce 🙂
@angeli121212 aj keď tomu nedávam veľkú šancu tak nechám sa prekvapiť ďakujem pekne 😊
@nella148 ja ti to prajem 🙂, sama som si prešla neplodnosťou, umelým oplodnením a pod., čiže to každej jednej prajem nech má bezproblémové tehotenstvo aj cestu k nemu 🙂
@angeli121212 ja tak isto… som aj nastavená že nejdem nič siliť čo má prísť príde 😊
@nella148 jooj tak to ta potom chápem úplne, ale i tak ti držím palce, ja som bola vtedy nastavená, že urobím pre to maximum, proste som do toho chcela dať všetko, našťastie teraz tu sedím v 6.tom mesiaci 🙂
@angeli121212 tak to veľmi gratulujem 😊
@nella148 joj ďakujem ti krásne 🙂 aj tebe držim hrozne palce nech sa to podarí
@angeli121212 dnes v noci som dostala takze tento mesiac nič z toho 🙂 nabuduce
@nella148 mrzí ma to :-/ tiež sme mali dlhú cestu k malému, drž sa

teóriu asi ovládaš... plodné dni, prvý deň vynechania...
Ale nedá sa to paušálne aplikovať s tým, že je výsledok jasný.. Mne to tak fungovalo, ale prvýkrát, keď som bola tehotná to bol iný prípad. Styk asi 8.deň, menzes mi meškal, tak som si spravila - negat.výsledok. Ale keďže stále ma boleli prsia, chodila som na záchod v noci a cítila som sa ako pred spravila som po týždni ďalší a tam koľajnice 🙂