Kedy môžem najskôr robiť 10tkový tehu test?
Ahojte babenky , ak mám pravdu povedať úprimne neviem kedy som mala ovulku pretože som sa nepozorovala nebol nato čas 🙂, mala by byt cca od 13-19.5 🙂 s manželom sme mali sex počas týchto dni a na menzes sa mi moc čakať nechce tak by ma zaujimalo kedy by ste odporučili urobiť pepino test 🥰samozrejme ak by hneď neukázali čiarky tak by to nevadilo , nehrotime to , čo sa ma stať sa stane 🙂
ďakujem Vám 😁
🥰
Mne ukazal mamatest 9dpo
Ja by som asi zajtra ráno už vyskúšala...to by si bola cca 8 dpo ak by sme vzali, že ovulka bola až 19...a teda mala som 8dpo ducha, síce som ho videla iba ja a keď som test odfotila a riadne pridala kontrast, ale už som mala nádej 😅
Mne ukázal až 40. deň cyklu takže ak presne nevieš kedy bola ovulácia môže ukázať kedykoľvek. Zbytočne ti tu píšu koľko dní od oplodnenia si ho robili keď to ty asi reálne nevieš. Skús spraviť až po vynechanej ms nech nemíňaš test a ak neukáže tak skus zase o dva dni.
Čítala som, že najskôr si môžeš urobiť test 9 DPO, ja osobne som obe tehotenstvá počkala, kým mi pár dní meškala menštruácia.

Mne ukazal test slabe ciarky na 12dpo.