Kedy navštíviť gynekológa po pozitívnom tehotenskom teste?
Ahojte kedy je najlepšie ísť ku gyn po pozitívnom teste ?
Poslednú ms som mala 29.11 čo vychádza že som v nejakom 4-5 týždni.
Ak nemas ziadne problemy tak najskor za 2-3 tyzdne. Skor nemusi doktor nic vidiet a budes sa len stresovat. Najlepsie ked mu zavolas, povies sestricke co a ako a ona ta objedna na nejaky vhodny termin.
@adka3321 ďakujem tak radšej počkám a niekedy koncom januára sa tam objednám
U mojej to je tak, ze zavolat po pozitívnom teste a ona sama ta objedná na 7-8tt. Aby zas nemali plno
Ja som mala poslednú ms 22.11 a sestrička ma objednala na 10.1. neviem aký tt to vychádza až tak to zatiaľ nesledujem 😁
@babushkaem ku môjmu gyn sa dá normálne objednať cez ecasenku ale ďakujem skúsim tam zavolám niekedy po novom roku
Ja som teraz prišla v 6tt (tuším som bola 5+3), ale to som bola objednaná normálne na preventívku, len medzitým sa podarilo. Už mi urobila ultrazvuk a bolo vidno.
Pri prvom som tiež prišla v cca 5tt. Sestrička len zobrala krv na potvrdenie a potom som prišla v 7tt tuším na vyšetrenie.
@nika_val super daj vedieť potom ako si dopadla 😊 ja neze by som to sledovala len tak zo zvedavosti som si to dala vypočítať
Minuly rok som mala poslednu ms 6.11. A objednali ma az na 18.1. ked som tam medzisviatkmi volala 🙂 prislo mi to akurat
17.12 som mala pozitívny test a prvá kontrola bola 7.1. Volala som dr a sestrička ma objednala podľa poslednej MS. Bola som v 7tt

Najskôr v siedmom aby niečo videl. Skôr je zbytočné ak nie sú problémy.