Kedy robiť tehotenský test?
Za mňa áno. Ale ja som si vždy robila test ked mi MS meskala
@kikusenka1 tiez odporucam robit az ked meska, za tie 2 dni sa to nemusi udrzat a moze sa to vyplavit normalne s ms
@kikusenka1 tiez odporucam robit az ked meska, za tie 2 dni sa to nemusi udrzat a moze sa to vyplavit normalne s ms
@sweet20 presne tak. Mne napríklad MS neprišla, večer som si len tak zo srandy spravila test a skoro som skolabovala na záchode. Môj malý mal vtedy 4 mesiace a bam zase v tom 😂
@sweet20 presne tak. Mne napríklad MS neprišla, večer som si len tak zo srandy spravila test a skoro som skolabovala na záchode. Môj malý mal vtedy 4 mesiace a bam zase v tom 😂
@kikusenka1 preboha 😅
@kikusenka1 preboha 😅
@evcagabi no...😂 ale tak rozdiel medzi nimi je 13,5 mesiaca a teraz už keď sú väčší (3,5 a 2,5) tak je to super. Sú nerozlučna dvojka
@matka867 pepino a mamatest sú nespolahlive. Urob inú kvalitnejšiu značku nie také za euro
HCG hormón stúpa každých 48h takže sa neoplatí testovať skôr ako o 2 dni a potom každé ďalšie 2 dni
@matka867 ahoj, test je pozitivny podla toho co vidim... skus zopakovat a rano... mal by byt vyraznejsi

Máš pribalový leták? Co tam prosím píšu? 🙂