Kedy robiť tehotenský test?
Ahojte baby! Idem si sem pre radu. Menštruáciu mám síce dostať až o 2 dni no napriek príznakom som nevydržala a spravila test. Je robený poobede, spravim druhý ráno?

Za mňa áno. Ale ja som si vždy robila test ked mi MS meskala
Za mňa áno. Ale ja som si vždy robila test ked mi MS meskala
@kikusenka1 tiez odporucam robit az ked meska, za tie 2 dni sa to nemusi udrzat a moze sa to vyplavit normalne s ms
@kikusenka1 tiez odporucam robit az ked meska, za tie 2 dni sa to nemusi udrzat a moze sa to vyplavit normalne s ms
@sweet20 presne tak. Mne napríklad MS neprišla, večer som si len tak zo srandy spravila test a skoro som skolabovala na záchode. Môj malý mal vtedy 4 mesiace a bam zase v tom 😂
Je tam, ráno skús opäť.
@matka867 príbalový už tam nedávajú?
je
@sweet20 presne tak. Mne napríklad MS neprišla, večer som si len tak zo srandy spravila test a skoro som skolabovala na záchode. Môj malý mal vtedy 4 mesiace a bam zase v tom 😂
@kikusenka1 preboha 😅
@kikusenka1 preboha 😅
@evcagabi no...😂 ale tak rozdiel medzi nimi je 13,5 mesiaca a teraz už keď sú väčší (3,5 a 2,5) tak je to super. Sú nerozlučna dvojka
@matka867 pepino a mamatest sú nespolahlive. Urob inú kvalitnejšiu značku nie také za euro
HCG hormón stúpa každých 48h takže sa neoplatí testovať skôr ako o 2 dni a potom každé ďalšie 2 dni
@matka867 ahoj, test je pozitivny podla toho co vidim... skus zopakovat a rano... mal by byt vyraznejsi

Máš pribalový leták? Co tam prosím píšu? 🙂