icon

Kedy sa dá zistiť prípadné tehotenstvo?

valicka14
27. apr 2020

Zienky, otazka na vas kedze vas tu je vela. Myslite si ze ak som dostala menstruaciu na cas, cca 5 pred ms som mala sex nechraneny. Kedy by sa dalo zistit prip. Tehotenstvo? Totizto som si urobila test na 12 den od toho sexu, cize by mozno test uz nieco ukazovat mal ak by nahodou. Mozete mi poradiť? Myslite si ze by to ukazal ak by nahodou? Volala som s doktorkou mojou ktora mi povedala ze je zbytocne ist na gyndu kedze by to test min aspon ducha ukazal. Dakujem za odpovede 🙂

jana65l
Autor odpoveď zmazal
valicka14
autor
27. apr 2020

@jana65l myslíš ze do piatka by mi uz nieco ukazal? Lebo ja som si sama akosi dala do hlavy priznaky ktore ani by nemohli byt kedze by bolo priskoro. A chcem uz vediet pravdu lebo do dalsich kramov 21 dni.

deti95060810
27. apr 2020

test ti ešte nič neukáže...je to priskoro.

valicka14
autor
27. apr 2020

@deti95060810 ale myslis si ze by som mohla ked vlastne na 5 den prisli kramy take ako stale silne.? V tom obdobi by sa uhniezdovalo minimalne a navyse nemala by som mat plodne dni v ten pomeru

brezza
27. apr 2020

@valicka14 je velmi velmi mala pravdepodobnost, ze si otehotnela.

alzbeta812
27. apr 2020

@valicka14 ja si myslim ze mozno ducha by ti ukazal uz ....alebo si kup z netu on ti.ukaze presne ak to v ktorom. Tyzdni si https://www.drmax.sk/tehotensky-test-clearblue-... 🙂

alzbeta812
27. apr 2020

Ja som mala menstruaciu ako som mala mat a potom za 7 dni som mala znova tak som tusila ze som asi tehotna a potom mi nevedeli urcit ani naporiadok termín porodu 🙂

valicka14
autor
27. apr 2020

@alzbeta812 lebo mne aj doktorka vravela ze ono ked to je uz 12 den nieco by tam malo byt. Castp nad tym rozmyslam lebo sa necitim velmi na tehotenstvo momentálne

valicka14
autor
27. apr 2020

@alzbeta812 ale tak pockam par dni urobim znova a uvidim na com som teda 🙂

jana65l
Autor odpoveď zmazal
valicka14
autor
27. apr 2020

@jana65l tak ako mne to vsetci naokolo hovoria ze to pravdepodobne nieje pravda ze niesom. Ale ja som taky clovek ze ja to musim mat 100%potvrdene aby som mala dusu na pokoji. Moja všeobecná krv mi povedala ze tak neberie na tu hodnotu a ze aj ked niekde pôjdem pokiaľ nemam nic pozitivne tak mi asi len tak nezoberu a zas si nemyslím ze by ozaj test neukazal nic. Ked niektore zeny majú 10 den po oplodneni minimalne aspon ducha.

danielahamar
27. apr 2020

Príznaky tehu sa daju vyvolať aj bez tehu, takže nato sa moc nespoliehaj

valicka14
autor
27. apr 2020

@danielahamar to myslis ako?

danielahamar
27. apr 2020

@valicka14 normálne, je to psychického rázu, toľko si to v hlave opakujes, že si myslíš, že to tak je, že sa ti nalievaju prsia, bolia, že ti narástlo bruško, že ti je zle,chute sa zmenili, nálady tiež. Akurát, že zostanes prekvapená ak dostaneš menstr. keďže máš všetky príznaky tehu. U psov sa to vola falošná gravidita, u ľudí to neviem narýchlo pohľadať.

jana65l
Autor odpoveď zmazal
jaskolka
28. apr 2020

Keď si mala normálne načas menzes, a nemavas nepravidelne cykly, menzes bol riadne dlhý a krvacanie klasické, tak je takmer nemožné, že si tehotná. Skus si trebárs, ak ta to upokojí, urobiť test do konca týždňa, ale príznaky sú si podľa mňa len nasugerovala, je to celkom možné.

valicka14
autor
28. apr 2020

@jaskolka tak cykly mam stále 28 dňové. Vacsinou na cas aj teraz to nebolo inak. Tak som mala klasicky popravde sem tam mam napr silnejsie ked je zapal alebo tak ale boli to take klasické, nemala som ze iba spinenie. Normalne prve 2 dni krv ako stale. Skusim pockat podla mňa toto cele je tym stresom v piatok si urobim znovu a uvidim. Ak by som si nebola ista skusim ist na to vyšetrenie krvi. Lebo vsade možné citam ze vysledky testu nemusia byt pravdivé ze to niekedy ukáže zle. Ale to uz bude. V poradi 3 test ktory si robim tak hadam ak by daco tak by to ukazalo

jaskolka
28. apr 2020

@valicka14 pri pravidelnom cykle máš ovuláciu plus mínus v polovici, bola by to rarita, že pred menzesom by si otehotnela. Testy neviem,mne sa nikdy nestalo, že by ukázali zle, bud boli biele, a nebola som tehotná, alebo ukázali // a to len vtedy, keď skutočne šlo o graviditu.Čiže za mňa sú testy presne. Krv to spoľahlivo ukáže, ale na 99,9%tehotná nebudeš.

valicka14
autor
28. apr 2020

@jaskolka a po kolkych dnoch ti to ukazalo uz? Mozes napísať aj spravu nech to tu nemusíme spamovat.

jaskolka
28. apr 2020

@valicka14 pisem IP

lily411
1. máj 2020

Ahojte prosím prestudovala som si rôzne témy, ale potrebovala by som pocut názor niektorej z vás s podobným,,príbehom " 🙂
Ms som mala 7.4. , plodné dni podľa kalendára prebehli od 17.4 a 19.4. mala byť ovulacia (mala som aj ovulacny hlien) .. som po 4 neúspešných IVF, snažíme sa na radu lekára prirodzene teraz. 27.3. som mala bolesti akoby mala prísť mrcha a ked som sa utrela ruzovy vytok s krvou . Odvtedy vôbec nič. Bolia ma krize, brucho zatiaľ len sem tam a nespinim..ms by mala prísť 3.5. ,test vyšiel negatívne. Ide o to ze nerozumiem tomu zakrvacaniu . A mám neskutočne zavrate. Prsia ma vôbec nebolia . Môže ísť o tehu ,alebo len zblaznene hormóny? Ďakujem za každú radu
Nemám ani biely vytok,bolesti prs, len sa mi točí hlava... bazalka 37,5 ... beriem duphaston, ktorý som mala včera vysadiť po 10 dňoch ale neviem bojím sa že keby náhodou som bola tehu ,pri ivf som ho brala na udržanie prípadného tehu. Prosím poradte