icon

Kedy sa objavujú prvé príznaky tehotenstva?

leushhh
2. apr 2025

caute baby, kedy a ake priznaky ste zacali citit v tehotenstve? citila ste priznaky aj pred menstruaciou? kolko dni ?

kristie571
2. apr 2025

@leushhh uplne prve taka ina bolest prs, meskajuca ms a tak vsetky ostatne priznaky ako unava, nechut a mierne nevolnosti prisli asi az niekedy tyzden uz po pozitivnom teste.

revikat
2. apr 2025

Dva dni pred MS mi smrdela káva a na ďalší deň mi už bolo zle od žalúdka. V deň meškania už bola aj slabá čiarka na teste 🙂

ivik4
2. apr 2025

Ja som odpadla ( velmi nizky tlak) a potom uz mi hned aj na vracanie bolo

leushhh
autor
2. apr 2025

@revikat ja citim divne vone, a je mi tak zle akokeby mi ztahivalo hrdlo na zvracanie.. a zvyknem mat aj hnacky.. ale pri prvom dietati sa mi nic take nestalo.. ale mam 8 dni do ms tak sa mi neoplati ani urobit test… tak neviem ci to mozem pripisovat tehotenstvu

marhulka13
2. apr 2025

@leushhh ak.mas naozaj 8 dni do ms, určite nejde o tehotenske príznaky

lucia13022023
2. apr 2025

Prvý priznak bol ešte pred tehotenským testom - neskutočná bolesť pŕs. A mňa prsia nikdy neboleli
Potom som si spravila test no a ďalšie príznaky postupne prichádzali. Nízky tlak, zvracanie, pachy atď..

zobaka
2. apr 2025

tlacenie v podbrusi, zavraty v case ked mala prist menstruacia

krasneleto
3. apr 2025

@leushhh jedine co som mala bola kovova chut v ustach , ale skor si myslim , ze uz som vedela ze som tehu a pozorovala som aj to, co by som si inak ani nevsimala...

mimikarol
3. apr 2025

Mňa bolo podbruško ako pred menzesom, zväčšili sa mi a boleli prsia, bola som veľmi citlivá (rozrevala som sa pri Simpsonovcoch 🤣). A to všetko ešte pred pozitívnym testom.

petapi13
27. aug 2025
@leushhh

@revikat ja citim divne vone, a je mi tak zle akokeby mi ztahivalo hrdlo na zvracanie.. a zvyknem mat aj hnacky.. ale pri prvom dietati sa mi nic take nestalo.. ale mam 8 dni do ms tak sa mi neoplati ani urobit test… tak neviem ci to mozem pripisovat tehotenstvu

@leushhh ako si dopadla? Cakas babatko?