icon

Kedy sa objednať ku gynekológovi po pozitívnom teste?

fok
22. okt 2024

Napíšte vaše skúsenosti 🙂

zuzkaa1991
22. okt 2024

@fok zavolajte lekark3 a ona vam povie....kazdy lekar ma inac ;)

doris11
22. okt 2024

@fok zavolaj, povedz termin poslednej ms a ona ta podľa toho objedna 🙂

barka1
22. okt 2024

@fok počkala by som do akcií srdiecka, co je cca 6-7tt. Skor je to podla mna zbytocne.

judit47
22. okt 2024

Vacsina lekarov dava okolo 8tt aby bola vidiet akcia srdiecka, niektore bezia rovno z kupelne s ocuranym testom a smutne v depke pisu ze nebolo nic a maju prist neskor.

Ak nemas ziadny problem isla by som az okolo 8tt

really8
22. okt 2024

Mne sa paci ako si myslite ze si budete vyberat kedy vas gynekolog objedna😀

nika23t
22. okt 2024

@fok mňa objednal hneď, bola som v 6 tt, v piatok som zistila, v pondelok volala a v stredu som mala prísť. Potvrdil tehotenstvo a vylúčil mimomaternicove. A o 2 týždne opäť, to už bolo vidieť aj srdiečko.
Ale je bežne, ze objednávajú až okolo 8 týždňa na prvú prehliadku.

fok
autor
22. okt 2024

@really8 chodím k súkromnému gynekológovi a áno môžem si vybrať termín 🙂

really8
22. okt 2024

@fok aj ja chodim k sukromnemu a termin si tiez mozem vybrat. Akoze ci v utorok alebo v stredu. Kedy sa pojdes na sono povie on podla tt.

fok
autor
22. okt 2024

@really8 ku gynekológovi sa nedovolam, max na recepciu kde nie je zdravotná sestra ale recepčná. Objednávam sa sama cez rezervačný systém.

amelia89
22. okt 2024

za mna 7+ aby bolo vidno akciu srdca. Dovtedy je vacsinou vidno len gestacny vak a pod. a je to cele take neiste

lucia13022023
22. okt 2024

Ja som išla hneď v ten deň, ako mi vyšiel pozitívny test. Ale to som bola premotivovana, reálne nebolo nič vidno len vak. Až okolo siedmeho týždňa bolo vidno akciu srdiečka, čiže vtedy.

veronikaszabova
22. okt 2024

@fok 3x tehotna - vzdy som sla okolo 10tt

really8
22. okt 2024

@fok takze si sama rozhodujes kedy sa objednas napr na skrining, ktory sa musi urobit v nejakom konkretnom termine?

evcagabi
22. okt 2024

Ja som bola v 11t a nic mi neuslo

andrea2323
22. okt 2024

Jednoducho mu zavolaj, povedz čo a ako, a ak máš normálneho doktora tak ti povie, kedy máš prísť. Nebudeš si sama hádam určovať, že teraz budem čakať do toho a toho týždňa, veď od toho je lekár aby vedel kedy ťa chce skontrolovať..

maryetta
22. okt 2024

Ako som si nasla tehu test tak cca 2-3tyzdne nato. Vzdy uz bola aj akcia srdiecka.

diewcatqoo
22. okt 2024

Mna vzdy lekarka objednala cca tyzden po tom, co mi vysiel pozitivny test. Nebolo vidno srdiecko, ale vylucila mimomaternicove tehotenstvo. Potom vzdy objednala o tyzden alebo dva a uz bolo vidno akciu srdiecka. Bola som tehotna 3x.

adeladulova
22. okt 2024

Ja som volala ze meškali 3 dni, už ma obj hneď o týždeň.. zistila hematom, nasadila lieky. Ak by som čakala ešte 2-3t, nemusela by som vedieť a o babo prísť

plamienka555
22. okt 2024

Zavolaj a doktor/ka ťa obejdná. Už len samotné vylúčenie mimomaternicového tehotenstva je dôležitá správa.

sisska96
22. okt 2024

@fok to počúvam prvýkrát, že pacient si zvolí termín. Však oni majú vedieť kedy máš ísť.....

nika23t
22. okt 2024

Ja myslím, ze autorka ma na mysli vybrať si termín vyšetrenia, proste sa objednať sama. A už Dr jej potom urči približne termíny na ďalšie vyšetrenia. Je to bežný postup pri online objednávaní, pokiaľ nejde o akútny problém. Čiže si môže sama vybrať čas aj dátum, a už sa ďalej bude riadiť tým, co jej povie Dr.
A preto asi aj jej otázka, ze kedy asi ísť k dr.

paradajkova
26. okt 2024

@fok ak chodis do Kochu, tak napis lekarke u ktorej si vedena email, napis jej kedy si mala poslednu MS, ze by si chcela prist na vysetrenie a opytaj sa kedy mozes prist.