Kedy sa objednať ku gynekológovi po pozitívnom teste?
Napíšte vaše skúsenosti 🙂
Vacsina lekarov dava okolo 8tt aby bola vidiet akcia srdiecka, niektore bezia rovno z kupelne s ocuranym testom a smutne v depke pisu ze nebolo nic a maju prist neskor.
Ak nemas ziadny problem isla by som az okolo 8tt
Mne sa paci ako si myslite ze si budete vyberat kedy vas gynekolog objedna😀
za mna 7+ aby bolo vidno akciu srdca. Dovtedy je vacsinou vidno len gestacny vak a pod. a je to cele take neiste
Ja som išla hneď v ten deň, ako mi vyšiel pozitívny test. Ale to som bola premotivovana, reálne nebolo nič vidno len vak. Až okolo siedmeho týždňa bolo vidno akciu srdiečka, čiže vtedy.
@fok 3x tehotna - vzdy som sla okolo 10tt
Ja som bola v 11t a nic mi neuslo
Jednoducho mu zavolaj, povedz čo a ako, a ak máš normálneho doktora tak ti povie, kedy máš prísť. Nebudeš si sama hádam určovať, že teraz budem čakať do toho a toho týždňa, veď od toho je lekár aby vedel kedy ťa chce skontrolovať..
Ako som si nasla tehu test tak cca 2-3tyzdne nato. Vzdy uz bola aj akcia srdiecka.
Mna vzdy lekarka objednala cca tyzden po tom, co mi vysiel pozitivny test. Nebolo vidno srdiecko, ale vylucila mimomaternicove tehotenstvo. Potom vzdy objednala o tyzden alebo dva a uz bolo vidno akciu srdiecka. Bola som tehotna 3x.
Ja som volala ze meškali 3 dni, už ma obj hneď o týždeň.. zistila hematom, nasadila lieky. Ak by som čakala ešte 2-3t, nemusela by som vedieť a o babo prísť
Zavolaj a doktor/ka ťa obejdná. Už len samotné vylúčenie mimomaternicového tehotenstva je dôležitá správa.
Ja myslím, ze autorka ma na mysli vybrať si termín vyšetrenia, proste sa objednať sama. A už Dr jej potom urči približne termíny na ďalšie vyšetrenia. Je to bežný postup pri online objednávaní, pokiaľ nejde o akútny problém. Čiže si môže sama vybrať čas aj dátum, a už sa ďalej bude riadiť tým, co jej povie Dr.
A preto asi aj jej otázka, ze kedy asi ísť k dr.
@fok ak chodis do Kochu, tak napis lekarke u ktorej si vedena email, napis jej kedy si mala poslednu MS, ze by si chcela prist na vysetrenie a opytaj sa kedy mozes prist.

@fok zavolajte lekark3 a ona vam povie....kazdy lekar ma inac ;)