Kedy spraviť tehotenský test?
Dobry den chcela by som sa opytat mam 27 rokov a mam 3 deticky ktore sa narodili SC posledni porod bol 23.12.2014 a moj ginekolog mi povedal ze mam oslabenu maternicu ze mi neodporuca otehotniet ...no a moja otazka znie menzes som mala 4.6 a ciklus mavam tych 32 az 37 dni a trva 5 dni a mala som pohlavy styk s manzelomm a nedali sme si pozor to bolo 19.6 a mne menzes este neprisiel a boli ma brucho na menzes a mam bieli hlienovyti vytok kedy treba spravit test ....
Kedy chces
hovoris ze ty neodporuca otehotniet ale aj tak si nedavate pozor? nezodpovedne riskovat vlastne zdravie ale sak vasa vec.... Hovoris ze mas dlhe cykly cize ti teoreticky este ani nemeska tak vyckaj par dni a sprav si test... ked nechces cakat sprav si zajtra rano
no 27r a tri deti a sexovať nevieš...urob si radšej 4 testy...🙂
@barbizlaticko urob test a budes vediet nacom si. Drzim palce
@barbizlaticko :D len ma trochu zarazilo naco si tu napisala ze ti gynekolog neodporuca otehotniet a potom si napisala ze ste si nedavali pozor... ved nam nemusi pisat co tebe povie doktor ked ho aj tak nepocuvas... Je to tvoje zdravie, mna to netrapi :D A ked uz sme pritom mna nezaujima kolko mas deti, nikde som nic take nenapisala... Ja som pisala ze ti ide o zdravie ale ocividne ti na tom nezalezi 🙂
@sibalka21 autorke prispevku staci odpovedat,poradit to co sa pyta..nemyslim si ze chcela pocut nieco naviac
@victtoria1 a co, dobre jej napisala.
@victtoria1 prispevok je 2roky stary ale nevadi :D

zajtra rano