Kedy spraviť tehotenský test pri meškajúcej menštruácii?
Mešká mi 2 dní a tak sa chcem opýtať koľko bude najlepšie počkať do testu..nechcem ho robiť príliš skoro
@denisa_deniska ja sa bojím že to je ešte skoro lebo viackrát mi tak meskali a vyšlo vždy negatívne a potom prišla aj ms
Na test skoro určite nie je. Keď bude pozitívny, tak budeš tehotná, ak bude negatívny, tak ms sa dostaví. Jednoducho teraz už na 99% dostaneš odpoveď. Tým, že to budeš odďalovať výsledok nezmeníš. Po 2dňovom meškaní by ti test ukázal správne, pokiaľ si si teda istá, že mešká (že vieš, kedy bola ovulácia).
Ak si tehotna, tak si tehotna dnes aj o tri dni, rovnako ako aj ked nie si tehotna, tak rovnako budes netehotna dnes aj o par dni. Takze nechapem ze ‘bojim sa’ neskorsie testovanie na vysledku nic nezmeni, akurat budes o par dni dlhsie verit v to co chces 🤷♀️
Ak mas cyklus pravidelny uz ukaze. Mne sa vzdy oplatilo cakat, lebo u mna je aj klasickych 28, aj 35 dni casto, aj dlhsi byva, uplne bezne. Dokonca tak, ze 35. den som mala negativny test a 39. den pozitivny (syn uz ma 10 rokov). Nikdy som neriesila ziadnych duchov ani nic, kedze si testujem az na 35. den cyklu a teda len raz to tak vyslo, ze napriek negativite som bola tehotna. Takze ak nemas pravidelny cyklus, pockaj, ak mas pravidelny a len obcas meska 2-3 dni, tak si urob. Ak nepridu o par dni, zopakuj. Predpokladam, ze MS mas uz niekolko roko, mozno aj 20, tak vies, kedy je to ine.
@vanilkovazmrzka @denisa_deniska
Lebo nejaké ženy tu písali že mali pozitívny test až o 2 týždne tak radšej preto sa pýtam alebo že test negatívny a až z krvi im zistili že sú tehotné
To sú ale tie výnimky, ktoré potvrdzujú pravidlo. Bežné to naozaj nie je. Test ti už ukáže.
@denisa_deniska len ja som donedávna mala nepravidelnu ms až teraz 2 mesiace je ako tak pravidelná
Oki 😊 pýtala si sa, kedy urobiť test, aby bol výsledok s výpovednou hodnotou. V tomto prípade, že ti mešká 2 dni by ti mal už vyjsť taký výsledok. To je odpoveď na tvoju otázku. Ak sa bojíš z akékoľvek dôvodu (aj neopodstatneného) ten test urobiť, tak počkaj. Možno keď ti budú meškať 2 týždne, tak budes odhodlanejšia 🙂 ja, v tvojom prípade, by som si teb test urobila a bola by som pripravená na oba výsledky. Pretože pre mňa je to lepšie ako v hlave stále dúfať. Držim palce!
Tak si urob teraz a potom kazde 3 dni, kym nepride, resp. moze byt aj o tyzden pozitivny. Nepravidelna MS a teraz 2 mesiace pravidelna, ved to nic neznamena. To je stale nepravidelna.
Mne vyšiel pozitívny už týždeň pred očakávanou ms, tak skús a uvidíš. Robila som si clearblue test
ahojte Ms mi meska uz 6 den s priatelom sme mali styk este koncom decembra ..januar a februar som mala normalnu Ms .. teraz mi meska stale citim ako by mala prist ms citim krize alebo brusko ale nic plany poplach .. je mozne ze by som bola v tom ? samozrejme idem robit test
@makronka22 veľmi malá pravdepodobnosť, pretože keby si bola tehotná z decembrového styku už by si mala aj iné príznaky
@nika_val prave preto sa cudijem lebo som tu aj nasla take pripady kedy nemali ziadne priznaku a ms maly prvy trimester a az potom zistili ze su tehotne

Už môžeš