icon

Kedy ste dostali termín u gynekológa, keď ste mali pozitívny test vo februári?

25. feb 2026

Ahojte,tie ktorým vyšiel vo februári pozitívny tehu test na kedy ste dostali termín u svojej gyn. ? Ja sa zbláznim dovtedy🙈😁

226lenka
25. feb 2026

Ja som išla skoro ráno na kontrolu, keď majú akútne prípady, deň predtým som volala a mi povedala že mám prísť.

autor
26. feb 2026
@226lenka

Ja som išla skoro ráno na kontrolu, keď majú akútne prípady, deň predtým som volala a mi povedala že mám prísť.

@226lenka a aj bolo nieco vidno ? Nebolo to zbytočne skoro ?

martul
26. feb 2026

@anonym_autor tak môžeš ísť aj teraz, len potom si vyrobis zbytočný stres lebo bude vidieť len gestacny vak bez srdiečka a budes sa zase pýtať či sme to tak mali.
Išla by som v 7 týždni

anonym_70a9bc
26. feb 2026

Ahoj, ak si nemala predtým nejake problémy, stačí ísť k dr keď budeš cca v 6-7 týždni 🙂
Ja som síce pozitívny test mala začiatkom júla, no na sone bolo vidno srdiecko na prelome júla / augusta, čiže o cca mesiac od pozitívneho testu.
Aj dr. hovorila že skôr to nemá zmysel, keďže oni potvrdzujú tehotenstvo až keď detekuju akciu srdca.
To čakanie je hrozne, sama to poznám ale treba pozitívne myslieť a nemyslieť na zlé.
Držím palce ✨🍀

anonym_216547
26. feb 2026

Skor ako v 7. tyzdni nema ziadny zmysel ist k lekarovi

krasneleto
26. feb 2026

@anonym_autor hned, ale predchadzalo tomu x dovodov

anonym_f29e22
27. feb 2026

@anonym_autor ja som bola včera. Som v 5tt. Ja som musela ísť hlavne kvôli liekom.

anonym_b03e55
27. feb 2026

ja som bola po 4. tyzdni niekedy na potvrdenie a na ultrazvuku bolo vidno iba taky mini vak, nic v nom. Potom az o dalsie 3 tyzdne uz bolo vidno viac aj srdiecko.

beata_k
27. feb 2026

@anonym_autor V 8 tt.

ronie338
27. feb 2026

V 5tt som šla, ale ja som musela mať potvrdene tehu kvôli práci a šla som na kontrolu ku onkogynekologovi. Potom až v 8tt aby videl srdiecko a v 12tt mi dali tehu knižku. Skôr ak nemáš problém to nemá zmysel, lebo nič nevidí, teda srdiečko a aj tak budeš musieť prísť ešte raz.

autor
27. feb 2026

Ja mam kontrolu na 6+2tt