Kedy sú tehotenské testy spoľahlivo pozitívne?
Ahojte žienky. Chcem sa opýtať, či ste sa niektorá stretli s niečím podobným. Ovu cca 12DC.
Včera večer (25DC) som si robila test ClearBlue- ultra, ktorý ukazoval mierny náznak ale slabo a súvisle s ním som robila aj mama test, ktorý už na začiatku po pár sekundách ukazoval miernu pozitivitu (viď foto 1). No po uschnutí tam nič nebolo. Nedalo mi to a spravila som si ešte Digi nech rozhodne a ten ukázal 1-2 (foto 2) ☺️
Za tie roky snaženia som sa s týmto ešte nestretla.
Dnes kŕče celkom výrazné až neobvyklé na 26DC.
Mimochodom dnes večer mamatest neg. Tak ja už neviem.
Áno viem-ďalší si spravím neskôr.

@antifa za mňa prvý rozpity , druhý negatívny teda nič tam nevidím a tretí je pozitívny . Ten posledný inak po väčšine ukazuje dobre . Mne ukazoval 3+ a bolo to že som v 5 týždni 🙂 aj kamarátke to tak vyšlo
@simca115 ďakujem... iba doplním, že prvý je ešte počas toho ako sa len načítaval, teda ako sa to farbivo ešte len uvolnilo. Po tých 2-3 minútach vyzeral už klasicky. Len mi nejde do hlavy, že tie prvé dva sú 10tkové a hovoria že digitálne sú až 25kové. Tak to by už malo byť vidieť aj na tých citlivejších.
@simca115 ďakujem... iba doplním, že prvý je ešte počas toho ako sa len načítaval, teda ako sa to farbivo ešte len uvolnilo. Po tých 2-3 minútach vyzeral už klasicky. Len mi nejde do hlavy, že tie prvé dva sú 10tkové a hovoria že digitálne sú až 25kové. Tak to by už malo byť vidieť aj na tých citlivejších.
@antifa ale radšej si keď tak zopakuj lebo je zvláštne že hentie neukázali a ten ukázal
V poslednej dobe tu boli príspevky, kde Digi test ukazoval +1-2, palickove 10tkove negativne a ženy tehotné neboli. Samozrejme nemusí to byť tvoj pripad
Počkaj dva tri dni a ak ms nepride skús znova. Držím palce
V poslednej dobe tu boli príspevky, kde Digi test ukazoval +1-2, palickove 10tkove negativne a ženy tehotné neboli. Samozrejme nemusí to byť tvoj pripad
@anonym_80a4bc aj mne sa to stalo. Digitalny pozitivny a palickove negativne. Tehotna som vtedy nebola.
Ďakujem, aj za názory 🙂 určite to skúsim ešte neskôr. Lebo digi mi vyšiel prvý krát pozitívny vôbec.. falošné tyčinkové testy som sa už naučila brať s rezervou 😁
Ďakujem, aj za názory 🙂 určite to skúsim ešte neskôr. Lebo digi mi vyšiel prvý krát pozitívny vôbec.. falošné tyčinkové testy som sa už naučila brať s rezervou 😁
@antifa testuj s rovnakou značkou a 10kovou , počkaj 2 dni a otestuj sa znova. A najlepšie je testovať ak ti už mešká
@antifa testuj s rovnakou značkou a 10kovou , počkaj 2 dni a otestuj sa znova. A najlepšie je testovať ak ti už mešká
@anonym_4c4dba no u mňa je to ťažké posúdiť či mešká, keďže cyklus je striedavý 24-32 niekedy aj viac. Takže aj ovulácia mi príde raz skôr a raz neskôr. Ale ak bola ovu tak ako myslím,tak by už mala čoskoro prísť, tak uvidíme.
Ale určite dám na tvoju radu a vyskúšam rovnaké testy.
Nechápem, preco tolko zien testuje kedykolvek, aj ked sa vsade odporuca, ze sa má testovat z ranneho moču, kde je koncentraci hcg najvyssia....prečo večer? Prečo nie ráno? Vysledok by mal omnoho vacsiu vypovednu hodnotu.
prve testy neviema aku maju citlivost, ale posledny ma nizsiu citlivost, cize ak by si bola, mali by byt pozitivne aj prve dva.
ten treti uakzuje casto falosne pozitivne vo faze 1-2, lebo v takto skorom tt sa hcg takmer netvori a test je malo citlivy, cize ajmensie mnozstva hcg nie je schopny zachytiti. vo vyssom tyzdni je uz spolahlivy,
ak uz chyba ms su spolahlive prakticky vsetky testy.
ak sa robia testy skoro, spolahlivost rapidne klesa u vsetkych testov.
tym nehovorim, ze tehu nie si, ale a vysledok tychto testov sa spolahnut neda.
@anonym_4c4dba no u mňa je to ťažké posúdiť či mešká, keďže cyklus je striedavý 24-32 niekedy aj viac. Takže aj ovulácia mi príde raz skôr a raz neskôr. Ale ak bola ovu tak ako myslím,tak by už mala čoskoro prísť, tak uvidíme.
Ale určite dám na tvoju radu a vyskúšam rovnaké testy.
@antifa rovnaké testy treba preto používať aby si vedela porovnať či silnie alebo nie v pripade tehu
@antifa ak si 12-13 dpo tak tie testy by boli už pozitívne a nie žiadne lovenie duchov. Ja som mala pozitívne testy od 9dpo a nehľadala som duchov.
Skúsim ešte jeden posledný neskôr hlavne Ráno a potom sú už len 2 možnosti buď, alebo 🙂
Len som sa s takýmto nestretla ešte preto ďakujem za vaše názory 🙂
Žiaľ,už aj digi ukazovali falosne

@antifa za mňa prvý rozpity , druhý negatívny teda nič tam nevidím a tretí je pozitívny . Ten posledný inak po väčšine ukazuje dobre . Mne ukazoval 3+ a bolo to že som v 5 týždni 🙂 aj kamarátke to tak vyšlo