Kedy urobiť tehotenský test po ovulácii?
Ahojte, ovulacny test pozitivny 26.dec, realna ovulacia neviem kedy prebehla. Kedy si myslite mozem vyskusat urobit test? 😁 nie, nebudem cakat do menstruacie, az v sobotu ma byt! Aby na nom aj nieco bolo vidno 😁 som nedockava 😁 dakujem
@martinka13 aaaa, to je dlho este 😁 ale asi mas pravdu
Keď si spravíš dnes, zrejme bude negatívny a Ty kľudne môžeš byť tehotná. Takže len vydržať
a nezabudni potom hneď bežať na sono a zakladať témy prečo nebije srdce🤦🏽♀️
Ahoj, ja som mala 25.12. pozitívny ovu doobeda a do 24 hodín bola aj ovu, takže rátam, že toho 25.12. Už 10dpo. som mala ducha na teste, 11dpo ráno jasnejšiu čiarku a večer už to bolo krásne viditeľné. Dnes som robila 2 a oba pozitívne, takže podľa mňa zajtra ráno môžeš skúsiť... Ale ak chceš istotu, počkaj do dňa MS.
A ovulačný test si mala taký, že obe čiarky rovnako silné, hej? Po pozitívnom ovulačnom je ovulácia zväčša o 24 hodín. teda u teba dajme tomu 27.12., dnes by si mala byť 10 DPO. Ja som na 10 DPO mala z ranného moču slabého ducha a +1-2 na digitálnom. A už o deň skôr sa dačo rysovalo na teste, ale to bolo také, že som nevedela.... Takže ak si naozaj mala pozitívny ovulačný test 26.12., tak ja by som už robila tehotenský. Ale SAMOZREJME, že čím neskôr, tým lepšie, ale tak poznáme tú nedočkavosť 🙂 Nemáš fotku ovulačného?
@ysseba veru fotku nemam, ale kedze si robievam, tak naozaj ta ciarka bola rovnako silna ako kontrolna.. tak ja skusim zajtra asi urobit, veru ta nedockavos, a manzel bol doma cez sviatky, tak sme sa posnazili 😁 a digitalny si aky robila? Clearblue? Ten dobre ukazuje?
@bambulka711 wau gratulujem, krasne testy, bodajby sa aj nam takto postastilo.. nechcem si zase velmi skoro robit, a byt sklamana, ale kedze sa poznam tak viem..ze do ms nevydrzim 😁
@ysseba teeeeda, krasa! Ja som si prave myslela, ze tie digitalne su menej citlive a teda vhodne az po vymeskani ms, preto som to ani nekupovala teraz 🙈 ale sranda, lebo na tom palickovom naozaj velmi jemna ta ciarka a digi takto ukazal.. a ano, aj ja mam dr max🙂 aj si mala nejake priznaky, ze by si mohla byt?
Vieš čo, my sme sa snažili, takže som mala odsledovanú aj ovuláciu (tiež ovulačnými testami) a netrpezlivo som čakala kým môžem testovať 😀 Ale keby sme sa nesnažili, tak by som nevedela, že som tehotná. Nemala som žiadne príznaky. Jedine teda prsia ma boleli, ale mňa vždy boleli od ovulácie do menzesu. Takže ani to nebolo nič nezvyčajné. Inak aktuálne som 22tt, čakám tretie 😀 Tak ti veľmi držím palce, aby sa zadarilo. Daj vedieť ako dopadol test 🙂
@ysseba lebo ani mne nič nie je, ale test mi veruže vyšiel snehobiely

Skôr ako deň pred očakávanou MS by som nerobila. Zbytočne